AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.32 // 14.8.2021

Hakan sankari Vucenovic: "Onnistuimme kaikessa"

Hakan sankari Vucenovic: "Onnistuimme kaikessa"

Aleksandar Vucenovic oli Hakan sankari perjantaina.

FC Haka otti toisen peräkkäisen voittonsa perjantaina kaataessaan FC Lahden vieraskentällä 2-0. Koskilaisten sankari oli molemmat maalit viimeistellyt itävaltalaishyökkääjä Aleksandar Vucenovic.

Vucenovic iski molemmat maalit avauspuoliajalla, jonka jälkeen Haka keskittyi varjelemaan omaa maaliaan toisella. Voiton lisäksi Haka pelasi myös toisen peräkkäisen nollapelinsä.

- Onnistuimme kaikessa. Puolustimme tiiviisti, hyökkäsimme vaarallisesti, pääsimme vastaiskuihin vahvan prässin jälkeen, Vucenovic iloitsi Valkeakosken Sanomien verkkosivuilla.

Voitto oli Hakalle kaikin puolin tärkeä, sillä se sai kasvatettua eroa häntäpäähän, mutta samalla piti toiveensa elossa kuuden joukkoon pääsemisestä. Ennen kahta edellisvoittoa, Haka oli pelannut kahdeksan peräkkäistä ottelua ilman voittoa.

- Olen todella onnellinen tästä voitosta. Alkukesä oli meille raskasta aikaa, kun voittaja ei tullut millään. Ei, vaikka meillä on hyvä joukkue.

Vucenovicille kausi on ollut vaikea loukkaantumisten takia, mutta nyt hän on pääsemässä täyteen kuntoon.

– Toivottavasti pysyn terveenä loppukauden. Silloin pystyn tekemään lisää maaleja ja viemään joukkuetta eteenpäin. Tämän pidemmälle on turha miettiä.

Lisää uutisia