AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK VPS
vko.32 // 9.8.2021

​Joona Tiainen valmis vastuuseen FC Lahdessa – "Kakkosvahdin asemassa venataan omaa vuoroa kärsivällisesti"

​Joona Tiainen valmis vastuuseen FC Lahdessa – "Kakkosvahdin asemassa venataan omaa vuoroa kärsivällisesti"

Joona Tiaiselle sunnuntain ottelu oli toinen tällä kaudella. (Kuva: IFK Mariehamn)

FC Lahden maalilla sunnuntaina Kuopiossa nähtiin Joona Tiainen, jolle Veikkausliigaottelu oli vasta toinen tällä kaudella.

Tiainen tekee kärsivällisesti töitä ykkösmaalivahti Antonio Regueron vastatessa valtaosasta torjuntatehtävistä otteluissa.

– Kakkosvahdin asemassa venataan omaa vuoroa kärsivällisesti, tehdään hommia ja yritetään oppia mahdollisimman paljon. Toni (Reguero) on tosi hieno persoona. Olen oppinut häneltä, ja loppukauden aikana tulen oppimaan lisää, Tiainen kertoo Etelä-Suomen Sanomille.

Päätös Tiaisen pelaamisesta KuPS-ottelussa tehtiin hyvissä ajoin.

– Viime viikonloppuna tiesin, että pelaan, ja sitten alkoi valmistautuminen peliin. Onhan se upea fiilis, että luotetaan ja laitetaan tällaiseen peliin maaliin, Tiainen kertoi ottelun jälkeen.

Taakse upposi sunnuntaina kaksi palloa jo ensimmäisen vartin aikana, mutta sen jälkeen Tiainen oli kuin muuri ja Kuhnurit nappasi lopulta pisteen matkaansa.

– Yksi piste täältä on ihan ookoo, mutta meidän peli kokonaisuudessaan ei toiminut ensimmäisellä puoliajalla. Itselle tuli pari ookoo-koppia, Tiainen totesi vaatimattomasti.

Lisää uutisia