AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.31 // 7.8.2021

KTP:n tuoreimman hankinnan pelaaminen vielä epävarmaa

KTP:n tuoreimman hankinnan pelaaminen vielä epävarmaa

Gabri Xatart toivoo saavansa Juan Esnaiderin käyttöönsä. (Kuva: Juha Tamminen)

KTP isännöi lauantaina HJK:ta. Loukkaantumisista kärsinyt kotkalaisjoukkue toivoo saavansa tuoreimman hankintansa Juan Esnaiderin mukaan miehistöönsä.

KTP on pestannut toistaiseksi viisi uutta miestä Veikkausliigan siirtoikkunan avauduttua heinäkuun 13. päivänä. Heistä neljä on jo näyttäytynyt raitapaidassa, ja innolla odotetaan vielä espanjalaisen hyökkääjän Juan Esnáiderin debyyttiä.

Maalinteko ja peliliikkeet hyökkäyskolmanneksella ovat olleet kotkalaisille ongelmallisia. Päävalmentaja Gabriel Xatart toivoo, että hänen maanmiehensä toisi tehoja KTP:n eturiviin.

– Halusimme kärkeen kokemusta. Juan liikkuu intensiivisesti pallon kanssa ja ilman ja tekee paljon sellaista, jolla saa tilaa itselleen ja joukkuetovereille. Hän on hyvä viimeistelemään rangaistusalueelta ja kiinnostava pelaaja rooliin, johon meillä ei ole oikein ollut sopivaa miestä, Xatart toteaa KTP:n sivuilla.

Juan Esnáider rantautui Kotkaan viime viikonvaihteessa, ja HJK-ottelun aattona oli vielä epävarmaa ennättääkö hän koronamääräyksiltä mukaan peliin.

– Meillä on loukkaantumisia murheenamme, ja on arvioitava, olisiko Juan jo yksi vaihtoehto peliluvan saadessaan, Xatart pohtii.

KTP-HJK lauantaina 7.8. Arto Tolsa Areenalla kello 17.00 alkaen.

Lisää uutisia