AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.31 // 7.8.2021

Doni Arifi ja Ilves jatkosopimukseen - "Kohta on aika paljastaa salainen ase"

Doni Arifi ja Ilves jatkosopimukseen - "Kohta on aika paljastaa salainen ase"

Doni Arifi viihtyy mainiosti Ilveksessä. (Kuva: Juha Tamminen)

Viime kaudella Ilvekseen siirtynyt Doni Arifi on solminut kolmivuotisen jatkosopimuksen seuran kanssa. Uusi sopimus pitää Donin keltavihreissä väreissä aina kauden 2024 loppuun asti.

Arifi on kokenut Ilveksen olevan hänelle paras paikka kehittyä jalkapalloilijana.

19-vuotias Hongan kasvatti Arifi saapui viime vuoden elokuussa Ilvekseen ja on noussut sen jälkeen yhdeksi tärkeäksi osaksi joukkueen keskikentällä. Pikkuhuuhkajienkin ringissä mukana oleva Arifi kokee Ilveksen olevan tällä hetkellä paras paikka nuorelle pelaajalle kehittyä ja päästä kansainvälisille kentille.

– Heti alusta alkaen on Ilves tuntunut todella kotoisalta seuralta. Vastaanotto oli hyvä, pelikaverit ovat loistavia ja ympäristö sellainen, missä kehittyy. Itse olen varsinkin saanut nopeutta lisää, mikä puolestaan on parantunut puolustuspelaamistani.

- Ilveksestä on tämän vuoden aikana lähtenyt aika monta kaveria kansainvälisille kentille ja sinne mielin tietysti minäkin tulevaisuudessa.

Arifin rooli on viime aikoina kasvanut huomattavasti, eikä mikään anna merkkejä sen pienentymisestä. Hänen monipuolisuutensa keskikentällä on merkittävä lisä joukkueelle, eikä aivan kaikkea ole vielä nuorelta mieheltä nähtykään.

– Harjoituksissa on laukaukset lähteneet todella tulisesti, mutta vielä en ole sitä peleissä näyttänyt. Eiköhän kohta tule aika paljastaa meidän salainen ase ja laukoa uran avausmaali Veikkausliigassa, Doni lausuu pilke silmäkulmassa.

Lisää uutisia