AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK VPS
vko.31 // 3.8.2021

Interin Lassi Järvenpää manasi otteen katoamista - "Jotenkin jengillä selkäranka katkesi"

Interin Lassi Järvenpää manasi otteen katoamista - "Jotenkin jengillä selkäranka katkesi"

Interin vahva alku ei riittänyt tasapeliä pidemmälle. (Kuva: FC Inter)

FC Interin ja FC Hongan maanantainen kohtaaminen muodostui perin kaksijakoiseksi ja pisteet jaettiin maalein 2-2.

Interin päävalmentaja José Riveiron tavoin Lassi Järvenpää näki Interillä olleen kaikki eväät voittoon.

– Ekan puoliajan eka puolisko oli täysi dominanssi. Olisimme voineet tehdä pari lisää. Sitten Honka sai yhden paikan ja siitä maalin. En tiedä, mistä johtui, mutta tuntui, että kuin olisimme menneet häviölle tuon maalin jälkeen. Vaikka johdimme peliä 2-1, niin jotenkin jengillä selkäranka katkesi. Meillä oli niin dominoiva alku ja heidän maali tuli kuin tyhjästä.

– Puoliajalla yritimme korjata paria juttua, mutta Honka tuli paremmin peliin mukaan. Me emme saaneet peliämme rullaamaan enää oikein missään vaiheessa. Väsymystä alkoi näkyä ja siinä se oikeastaan oli, Järvenpää kommentoi.

Järvenpää pelasi pitkästä aikaa topparin tontilla. Kokemus ei ollut uusi, mutta ei läheskään jokapäiväinen.

– Tuollaista luutimistahan se on. Aika erilaista kuin laidalla, mutta ihan mukavaa. Aika erikoinen linja meillä oli siihen nähden, mihin olemme tottuneet, mutta mielestäni se meni ihan ok.

Interin kokoonpano oli Honka-ottelussa harvinaisen pienikokoinen. Pituudeltaan 182-senttiset Benjamin Källman ja Järvenpää olivat tällä kertaa joukkueen hujopit. Järvenpää oli pohtinut ennen peliä, että miten ilmataisteluissa pärjätään.

– Meidän identiteettiin kuuluu muutenkin se, että pidämme palloa maassa, joten omaan pelaamiseen se ei vaikuttanut. Sitä ei tarvinnut miettiä. Sitä mietin, että jos meille pelataan pitkää palloa, niin miten me pärjäämme. Klaarasimme sen mielestäni kuitenkin ihan hyvin, Järvenpää totesi.

Lisää uutisia