vko.29 // 24.7.2021

HJK ratkaisi nopeasti Hakaa vastaan (HJK - FC Haka 2-0)

Kuva: Mira Lönnqvist

HJK palasi kotikentälle Veikkausliigan matsiin, kun vieraaksi Bolt Arenalle saapui FC Haka Valkeakoskelta. HJK:n hyvä ensimmäinen puoliaika toi helpon oloisen kotivoiton lukemin 2-0.

Ottelun avausmaali nähtiin jo 2. minuutilla, kun Lucas Lingmanin antaman kulmapotkun jälkitilanteesta Jair Silva pääsi laukomaan kauden toisen maalinsa komeasti ylänurkkaan ohi Hakan maalivahti Mika Hilanderin.

Toinen maali syntyi ottelun 27. minuutilla. Riku Riski pääsi pallonriistoon oikealla laidalla ja syötti Filip Valenčičille boksiin, josta Valenčič sijoitti pallon raivoisasti samaan ylänurkkaan. Hilander oli maalilla voimaton.

Enempiä osumia ottelussa ei nähty. Toisella jaksolla HJK piti varmasti kiinni johtoasemastaan ja kuittasi kolme pistettä.