AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.29 // 20.7.2021

Tasapeli harmitti Tainiota - "Ainoa asia mikä jäi puuttumaan oli maali"

Tasapeli harmitti Tainiota - "Ainoa asia mikä jäi puuttumaan oli maali"

Kuva: Mikko Mäkelä

FC Hakan vierailu Arto Tolsa Areenalla maanantaina toi tuomisiksi pisteen, mutta maaliton tasapeli ei suuresti koskilaisia ilahduttanut.

Tilastojen valossa Haka oli suorastaan dominoiva ottelussa. Valkopaidoilla oli 16 maalintekoyritystä, kotkalaisten päästessä viisi kertaa paikoille. Kulmapotkut menivät 4-19 Hakalle ja vaaralliset hyökkäykset niin ikään veivät koskilaiset 29-97. Tulos ei kuitenkaan valehtele, Kotka puolusti hyvin ja Haka ei kyennyt saamaan paikoistaan palloa maaliin.

– Pettyneitä pelaajia oli kopissa pelin jälkeen. Ja niin kuin useasti aikaisemmin tällä kaudella, fiilis oli, että enemmän olisi pitänyt ottaa pisteitä, totesi päävalmentaja Teemu Tainio ottelun jälkeen.

Tainio lupaili ennen ottelua, että maanantaina tullaan näkemään erilainen Haka ja sellaisen mies näkikin tappiosta huolimatta.

– Olen tyytyväinen meidän ilmeeseen, korkea prässi toimi erinomaisesti. Me luotiin tarpeeksi paikkoja voittaa tämä peli ja 19 kulmaa kertoo aikalailla pelistä. Tiedostettiin Kotkan uhka selustaan, mutta yhtä lapsusta lukuunottamatta puolustettiin hyvin.

Kuten tuloskin kertoo, niin parannettavaa jäi vain yhdessä asiassa.

– Ainoa asia mikä jäi puuttumaan oli maali, päävalmentaja harmitteli.

Lisää uutisia