AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.28 // 18.7.2021

Haka tiedostaa uudet tuulet KTP:ssa - "Vähän he ovat muuttaneet pelaamista"

Haka tiedostaa uudet tuulet KTP:ssa - "Vähän he ovat muuttaneet pelaamista"

"Teme" osaa odottaa erilaista KTP:ta. (Kuva: Juha Tamminen)

KTP isännöi maanantaina FC Hakaa ja muistelee varmasti mielellään toukokuun vierailua Valkeakoskella, jolloin matkaan irtosi kolme pistettä.

Vaikka KTP haki Valkeakoskelta vakuuttavan voiton, ei sarjanousija ole muutoin Veikkausliigassa vakuuttanut. Haka onkin ainoa joukkue, minkä kotkalaiset ovat alkukauden aikana voittaneet.

Seurajohto onkin satamakaupungissa reagoinut tilanteeseen, sillä siirtoikkunan avauduttua tällä viikolla, on seura tehnyt jo kaksi uutta kiinnitystä, kun HIFK:n brasilialaishyökkääjä Tiquinho, sekä viime kaudella Vaasan Palloseurassa pelannut amerikkalainen Ian Garrett tekivät sopimukset KTP:n kanssa.

Muutoksen tuulet ovat muutoinkin puhaltaneet kaupungissa, sillä joukkueen liigaan nostanut Argo Arbeiter on irtisanoutunut tehtävästään ja hänen tilalleen on nimetty entinen kakkosvalmentaja, 33 -vuotias espanjalainen Gabri Xatart.

Nuori päävalmentaja on ollut penkin päässä pääkäskyttäjänä jo kahdessa aiemmassa ottelussa, joten mistään tulikasteesta ei maanantain ole kyse ja myös Hakan päävalmentaja Teemu Tainio apureineen on ehtinyt paneutua kotkalaisten uuteen ilmeeseen.

– Vähän he ovat muuttaneet sitä pelaamista, eivätkä enää ihan niin syvältä puolusta. Ovat yrittäneet myös pallonhallintaa vähän lisätä. Se mitä Kotka tulee tekemään meitä vastaan, nähdään vasta, kun peli alkaa, Tainio toteaa.

Lisää uutisia