AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.28 // 17.7.2021

"Pelissä on poikkeuksellisen paljon muuttujia" - HJK tietää hyvin AC Oulun hankinnat

"Pelissä on poikkeuksellisen paljon muuttujia" - HJK tietää hyvin AC Oulun hankinnat

Toni Koskela on varautunut AC Oulun muutoksiin. (Kuva: Juha Tamminen)

HJK:ssa on seurattu tarkkaan lauantain vastustajan AC Oulun aktiivista toimintaa pelaajamarkkinoilla siirtoikkunan auettua tiistaina.

Eremenkon kuuluisan jalkapalloperheen nuorimmainen, Sergei, siirtyy Ouluun latvialaisesta FK Spartaks Jūrmalasta, samasta seurasta tulee myös nigerialainen laitapuolustaja Lucky Opara, jolla on kokemusta myös Sveitsin liigan FC Luganosta. Toinen nigerialainen, kärkipelaaja Usman Sale, lähti KuPS:sta AC Ouluun hakemaan lisää vastuuta. Sale on pelannut aiemmin myös Norjan pääsarjassa Viking Stavangerissa.

Sveitsiläisestä FC Thunista saapuvat sveitsiläinen keskikenttäpelaaja Magnus Breitenmoser ja hyökkääjä Dennis Salanović, jolla on vyöllään 46 ottelua Liechtensteinin maajoukkueessa.

HJK:n päävalmentaja Toni Koskela uskoo, että kentällä nähdään lauantaina erilainen AC Oulu.

– Oulu on tosissaan hankkinut viisi pelaajaa. Jos jotain ominaisuutta korostaa, niin he ovat saaneet juoksuvoimaa. Hankinnat eivät tietysti aina takaa suoraan mitään ja isot muutokset vaikuttavat myös ryhmädynamiikkaan.

- Uskoisin kuitenkin, että kaikki uudet aloittavat, jotta he saavat prosessin käyntiin heidän kanssaan mahdollisimman nopeasti, joten pelissä on poikkeuksellisen paljon muuttujia, joita on mahdotonta kenenkään arvioida ennen kuin Oulu pelaa pelejä.

AC Oulu - HJK Raatin Stadionilla lauantaina 17.7. kello 18.30 alkaen.

Kaikki Veikkausliigaottelut suorana Ruutu-palvelussa

Lisää uutisia