AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.28 // 17.7.2021

​KTP:lle kaksi vahvistusta – Tiquinho HIFK:sta ja amerikkalaispuolustaja Ian Garrett riviin

​KTP:lle kaksi vahvistusta – Tiquinho HIFK:sta ja amerikkalaispuolustaja Ian Garrett riviin

Uudet KTP-vahvistukset. (Kuva: KTP)

KTP vahvistaa ennakoidusti rivejään ja lauantaina kotkalaisseura julkisti kaksi uutta pelaajasopimusta. Riviin liittyvät HIFK:sta tuttu Tiquinho ja vaasalaisseuroissa pelannut Ian Garrett.

HIFK:ssa kolmatta Veikkausliigakauttaan pelannut, mutta vähälle peliajalle jäänyt brasilialainen Erikson Carlos Batista dos Santos, taiteilijanimeltään Tiquinho, pelaa loppukauden KTP:ssä.

– Olen nähnyt Tiquinhon pelejä viime kausina ja olen varma, että hän pystyy parantamaan meidän hyökkäystä. Hän pystyy pelaamaan molemmilla laidoilla ja myös hyökkääjänä, tuore päävalmentaja Gabri Xatart kertoo Kymen Sanomille.

– Hänellä on taitoa yksi vastaan yksi –tilanteissa, ratkaisusyötöissä, ja myös maalinteossa, joka on ollut yksi meidän heikkouksista.

Toppareita KTP:llä on vaikka muille jakaa, mutta laitapuolustajista on huutava pula. Yhdysvaltalaisen Ian Garrettin toivotaan hillitsevän vastustajan maalitehtailua, mutta myös tukevan hyökkäyksiä.

Garrett on pelannut Suomessa Kakkosta Vaasan IFK:n riveissä, ja viime kaudella Ykköstä Vaasan Palloseurassa.

– Ian on harjoitellut meidän kanssa jo kolme viikkoa ja olemme nähneet hänen kyvyt aika hyvin. Hän on vasenjalkainen, jolla on kyky nousta laitaa pitkin. Hän voi pelata laiturina, mutta näemme hänet pääasiassa puolustajana, Xatart kertoo.

Lähde: Kymen Sanomat
Lisää uutisia