AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK VPS
vko.28 // 16.7.2021

KTP jatkosopimukseen nuorten maajoukkuepelaajan kanssa

KTP jatkosopimukseen nuorten maajoukkuepelaajan kanssa

Niklas Leinonen nähdään tulevinakin vuosina KTP:n sivuilla. (Kuva: Juha Tamminen)

KTP:n 18-vuotias keskikenttäpelaaja Niklas Leinonen on tehnyt seuran kanssa 2+1-vuotisen jatkosopimuksen. Sopimuksessa olevan liigapykälän myötä, sopimusta on mahdollista jatkaa avain vuoteen 2024 saakka.

Leinonen pelasi pitkään jääkiekkoa jalkapallon rinnalla, mutta vaaka kallistui lopulta jalkapallon puolelle. Päätöstä ei ole tarvinnut katua. Kaudella 2019 Leinoselle kertyi vastuuta viidessä Ykkösen ottelussa ja viime kaudella 17-vuotiaana hän pelasi jo 14 kamppailussa. Tällä kaudella hän teki liigadebyyttinsä ja on kuulunut ensimmäisistä otteluista lähtien joukkueen vakiokalustoon.

- Ensimmäisestä Veikkausliigaottelusta jäi hyvät fiilikset, kun ylsimme Seinäjoella tasapeliin. Koko päivä oli hieno kokemus, vaikka jännitin sitä, miten homma lähtee osaltani liikkeelle. Muistan sen hienon tunteen, mikä oli pukukopissa ottelun jälkeen. Sain siitä itselleni lisäbuustia, kun huomasin pärjääväni liigatasolla, Leinonen muistelee KTP:n sivuilla.

Hyvät otteet pelikentillä palkittiin uudella jatkosopimuksella. Sopimus on mallia 2+1-vuotinen. Leinonen sanoo kantavansa kasvattajaseuransa paitaa asiaan kuuluvalla ylpeydellä.

- On tärkeää ja myös sydämen asia saada pelata kotikaupungin joukkueessa. Tiedän, että minulla on vielä kehitettävää kokonaisvaltaisessa pelaamisessa, jotta taso ei heiluisi ottelusta toiseen ja tietysti kamppailuvoimaa pitää saada lisää. Haluan olla moderni keskikenttäpelaaja, joko box-to-box -roolissa tai sitten puolustavammassa, nuorukainen pohtii.

Lisää uutisia