AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK VPS
vko.28 // 12.7.2021

"Olen ylpeä, että Jasin pääsi tekemään maalin" - Zeneli iloitsi FC Lahden voitosta

"Olen ylpeä, että Jasin pääsi tekemään maalin" - Zeneli iloitsi FC Lahden voitosta

FC Lahti jatkaa tappiotonta putkeaan. (Kuva: Niklas Günsberg)

FC Lahti jatkoi tappiottomien otteluiden putkeaan maanantaina komealla 1-0-vierasvoitolla HIFK:sta.

Kuuman ottelun ainokaisen iski maalipörssin kärkeen kivunnut Jasin Assehnoun. Lahden perättäisten tappiottomien otteluiden putki kasvoi jo kahdeksaan otteluun.

FC Lahden päävalmentaja Ilir Zeneli oli ottelun jälkeen ylpeä ja tyytyväinen joukkueeseensa. Zenelin mielestä Assehnounin maali oli hienosti rakennettu tilanne. Hän alleviivasi, että voiton avaimina olivat kärsivällisyys, rohkeus ja usko omaan tekemiseen.

– Pienet erot ratkaisivat pelin. Olen erittäin iloinen kolmesta pisteestä. Olen ylpeä, että Jasin pääsi tekemään maalin. Se oli hienosti rakennettu. Tällaisissa otteluissa usein tehdään teknisiä ja taktisia virheitä, mutta sitten tahtotilalla niitä voi paikata ja raapia väsyneenä se ero. Tiedämme, että pystymme luomaan maalipaikkoja ja kärsivällisyyden ja voitontahdon kautta raapia ne voitot.

- Tulos on se ykkösprioriteettimme, mutta tietysti meidän pitää herättää tunteita meidän kannattajissamme, Zeneli kiitti myös kannattajia.

Ottelun jälkeen todennäköisesti toistaiseksi viimeistä otteluaan FC Lahden paidassa pelannut Assehnoun iloitsi voitosta. Hän totesi, että Lahdella on potentiaalia aivan minne asti vain. Assehnounia harmitti hieman hukatut maalipaikat, mutta hän oli kiitollinen siitä, että yksi maali riitti tänään pisteisiin.

– Tämä oli tärkeä voitto ja tärkeät kolme pistettä koko joukkueelle. Meillä oli enemmänkin maalipaikkoja, mutta onneksi tänään yksi maali riitti. Meillä on todella hyvä joukkue kasassa ja sillä on potentiaalia mihin vain.

- Jos tämä jäi viimeiseksi ottelukseni, niin oli kiva jättää Lahti näin, Assehnoun totesi salaperäisesti.

Lisää uutisia