AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.27 // 11.7.2021

"Ei muita tavoitteita kuin täydet kolme pistettä" - KuPS keskittyy nyt vain Hakan kaatamiseen

"Ei muita tavoitteita kuin täydet kolme pistettä" - KuPS keskittyy nyt vain Hakan kaatamiseen

Kuva: Juha Leskinen

KuPS on valmistautunut sunnuntaiseen vierasotteluun FC Hakaa vastaan poikkeuksellisesti Vantaalla palattuaan perjantaina Jerevanista.

Etelä-Suomessa pidetty valmistautumis- ja palauttelujakso Armenian reissun jälkeen on ollut seuralta viisas ratkaisu. Pelaajat ovat päässeet palautumaan matkarasituksista ja keskittymään tulevaan ilman lisämatkustuksen tuomaa rasitusta.

- Matkustus Armenian ja Suomen välillä ei tietenkään ole se ideaali tapa valmistautua otteluun, mutta seura on tehnyt matkustamisestamme mahdollisimman helppoa urheilun ehdoilla. Olemme pitäneet jo yhden hyvän harjoituksen Suomessa ja joukkue on valmis sunnuntain otteluun, päävalmentaja Simo Valakari kehuu.

Kesken käynnissä olevien euro-otteluiden pelattavat Veikkausliiga-ottelut antavat usein altavastaajille hyvän iskun paikan. Sarjataulukon perusteella KuPS lähtee otteluun ennakkosuosikkina ja Valakari uskoo joukkueensa pystyvän parhaimpaansa Tehtaan Kentällä.

- Kyllä me sen tiedostamme, että Haka näkee tässä pelissä heille ison iskunpaikan meidän europelimme jälkeen. Meidän pitää kuitenkin kääntää asetelma omaksi voimavaraksemme.

- Valkeakoskelle meillä ei ole muita tavoitteita kuin täydet kolme pistettä, Valakari toteaa.

FC Haka - KuPS Tehtaan kentällä sunnuntaina 11.7. kello 18.30.

Kaikki Veikkausliigaottelut suorana Ruutu-palvelussa

Lisää uutisia