AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.26 // 1.7.2021

"Loppua vasten alkoi tuntumaan" - Interin Jasper Yrjakselle ensimmäinen täysi Veikkausliigaottelu

"Loppua vasten alkoi tuntumaan" - Interin Jasper Yrjakselle ensimmäinen täysi Veikkausliigaottelu

Kuva: Tara Jaakkola

FC Interin nuori Jasper Yrjas nousi keskiviikkona avauskokoonpanoon kotiottelussa FC Lahtea vastaan.

Tasatulokseen 1-1 päättyneen ottelun jälkeen tunteet olivat hiukan kaksijakoiset. Uransa ensimmäisen ysikymppisen raatanut Yrjas näki, että kolme sarjapistettä olisivat olleet täysin otettavissa.

– Meillä oli enemmän ja laadukkaampia maalipaikkoja. Jos niistä olisimme pistäneet paremmin pussiin, niin olisimme kyllä voittaneet pelin.

Yrjas harmitteli ottelun jälkeen omaa hukattua mahdollisuuttaan. Jo ottelun 8. minuutilla Lassi Järvenpää petasi Yrjakselle paikan muuttaa numerot 2-0:aan.

– Lassi pisti hyvän pallon ja pääsin vastakkain maalivahdin kanssa. Otin tatsin ja yritin pistää pallon kulmaan. Valitettavasti ei mennyt. Olisi pitänyt tehdä, mutta veska otti hyvän torjunnan. Toivottavasti sitten ensi pelissä pääsen paikoille, niin silloin teen, Yrjas kommentoi.

Täydet minuutit pistivät nuoren miehen koetukselle.

– En ole pitkään aikaan pelannut edes puoliaikaa, joten kyllä se loppua vasten alkoi tuntumaan. Pohkeet kramppasivat vähän, mutta muuten jaksoin ihan hyvin, ja meni muutenkin ihan hyvin.

Yrjas selvisi uransa isoimmasta tulikasteesta kuivin jaloin.

– Varsinkin alussa pärjäsin ihan hyvin. Lopussa ehkä vähän tempo ja taso itselläni tippui. Sen takia tässä treenataan joka päivä, jotta tullaan paremmaksi, hyökkääjä muistuttaa.

Lisää uutisia