AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.26 // 1.7.2021

KTP kartoittaa uutta päävalmentajaa ja hakee vahvistuksia pelaajistoon

KTP kartoittaa uutta päävalmentajaa ja hakee vahvistuksia pelaajistoon

KTP etsii vahvistuksia. (Kuva: Mikko Mäkelä)

Argo Arbeiterin aika KTP:n peräsimessä päättyi keskiviikkona ja joukkueessa on tapahtumassa muutoksia valmennuksen ohella pelaajapuolella.

KTP:n rivit ovat tällä hetkellä varsin ohuet. Hyökkääjistä Matias Tammisen arvioidaan olevan pois pelikentiltä AC Oulu –ottelussa saadun vamman takia puolisentoista kuukautta. Sivussa ovat myös Aleksi Tarvonen, espanjalaispuolustaja Fran Alvarez, ja keskikentän Asierkin puuttui keskiviikkona kokoonpanosta.

– Aiomme olla aktiivisia siirtomarkkinoilla ja testipelaajia on jo näytillä, KTP:n puheenjohtaja Jukka Mustonen sanoi Kymen Sanomille.

– Kaksi hyökkääjää on telakalla. Heidän tilanteesta riippuen sinne tarvitaan tilalle yksi tai kaksi pelaajaa.

Ainakin yksi ulkomaalaishyökkääjä, sekä yhdysvaltalaispuolustaja Ian Garrett ovat jo harjoitelleet KTP:n kanssa. Vasenjalkainen Garrett pelasi viime kaudella Ykköstä Vaasan Palloseurassa. Testaamiseen on sikäli aikaakin, että siirtoikkuna aukeaa vasta 13. heinäkuuta.

Valmennuksen osalta ei myöskään hosuta. Joka tapauksessa KTP kohtaa ensi maanantaina vieraskentällä AC Oulun – ilman Arbeiteria.

– Nyt mennään Gabrin (kakkosvalmentaja Xatart) johdolla ja katsotaan rauhassa. Hän on edelleen myös vaihtoehto päävalmentajaksi, Mustonen sanoo.

Lähde: Kymen Sanomat
Lisää uutisia