AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.26 // 30.6.2021

EM-viheriöiltä Veikkausliiganurmille – Daniel O'Shaughnessy taas kotiyleisön edessä

EM-viheriöiltä Veikkausliiganurmille – Daniel O'Shaughnessy taas kotiyleisön edessä

Daniel O'Shaughnessy on taas HJK:n riveissä. (Kuva: Juha Tamminen)

Keskiviikon Stadin derbyssä nähdään myös tuore tuulahdus EM-lopputurnauksesta Daniel O'Shaughnessyn palattua Huuhkajien riveistä HJK-paitaan.

O'Shaughnessy oli Huuhkajien EM-ryhmässä ainoana Veikkausliigapelaajana ja teki omanlaistaan historiaa. Ja komeasti tekikin, sillä toppari pelasi kaikissa Huuhkajien kolmessa ottelussa täydet minuutit.

26-vuotias O'Shaughnessy on noussut vahvasti maajoukkueympyröihin ja on luonnollisesti isossa roolissa myös HJK:ssa. HJK:lla toki riittää vaihtoehtoja takalinjoille, mistä osoituksena ovat vahvat esitykset O'Shaughnessyn maajoukkuetehtävissä ollessa.

Keskiviikkona Bolt Arenalla kirjataan mitä luultavimmin myös yksi pieni lisäluku historiaan. O'Shaughnessy on nimittäin ensimmäinen miesten arvoturnauksessa Suomea edustanut pelaaja, joka on mahdollisuus nähdä pelaamassa seurajoukkueessaan tuo meriitti vyöllään.

HIFK - HJK Bolt Arenalla keskiviikkona 30.6. kello 18.30.

Kaikki Veikkausliigaottelut suorana Ruutu-palvelussa

Lisää uutisia