AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK VPS
vko.25 // 25.6.2021

Tainio siirsi katseet jo revanssiin – ”Ei tätä auta märehtiä”

Tainio siirsi katseet jo revanssiin – ”Ei tätä auta märehtiä”

Haka taipui Hongan vieraana. (Kuva: Juhani Järvenpää)

FC Haka menetti ensimmäisellä puoliajalla saadun etulyöntinsä FC Honkaa vastaan ja taipui 1-2. Päävalmentaja Teemu Tainio oli lopputulokseen pettynyt, mutta käänsi joukkueen kanssa katseet jo ensi viikon uusintaotteluun joukkueiden välillä.

Haka teki useita pelaajavaihtoja, mutta ei kuitenkaan lopulta onnistunut saamaan ensimmäisen puoliajan kaltaista kiitoa itselleen. Valkeakoskelaiset joutuivat lähtemään kotimatkalle pettyneinä johtoaseman menetettyään.

– Siinä oli kaksi täysin erilaista puoliaikaa. Ensimmäisellä puoliajalla olimme parempi joukkue, homma oli hyvin kontrollissa ja pääsimme johtoon. Toisella puoliajalla päästettiin täysin omilla hölmöilyillä kaveri mukaan peliin. He saivat kavennuksen myötä eloa, Tainio kommentoi Hakan sivuilla.

Lahti-tasapelin jälkeen Haka otti asiakseen harjoittaa pallonhallintaa ja pallollista tekemistä, joten ensimmäisestä puoliajasta joukkue saa varmasti mukaansa useampia positiivisia seikkoja. Toiselta puoliajalta käteen jäi paljon opittavaa, kun Haka sortui tuttuihin virheisiin.

– Tämä on neljäs peli, jossa päästämme erikoistilanteesta maalin. Se on erittäin huolestuttava juttu, Tainio pohtii.

Haka ei jää kuitenkaan tuleen makaamaan, vaan lähtee motivoituneena hakemaan espoolaisista revanssia. Tainio kääntää katseensa ensi keskiviikkoon, kun Haka kohtaa Hongan kotiyleisön edessä Tehtaan kentällä.

– Ei tätä auta märehtiä. Pelaamme Honkaa vastaan alle viikon päästä taas, ja sitten mennään!

Lisää uutisia