AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.25 // 23.6.2021

Wiss hehkutti toisen puoliajan tasonnostoa – ”Hienoa saada täydet pisteet”

Wiss hehkutti toisen puoliajan tasonnostoa – ”Hienoa saada täydet pisteet”

Jarkko Wiss iloitsi pisteistä. (Kuva: Juha Tamminen)

Ilves otti kotikentällään hienon 2-1-voiton FC Interistä. Ilveksen päävalmentaja Jarkko Wissin mukaan joukkue pystyi parantamaan pelaamistaan pelin edetessä.

Voitolla kissapeto katkaisi kolmen ottelun tappioputkensa. Wiss on luonnollisesti tyytyväinen, vaikka alku ei luvannut hyvää.

– Ensimmäisellä jaksolla olimme taas vähän kuin pehmeät puput kentällä. Kaksinkamppailujen voittamisen määrä oli aivan liian huono. Me vain pyörimme siellä. Onneksi toisella jaksolla tilanne parani.

– Saimme pidettyä pallonhallintaa. Inter purki isoilla palloilla prässiä liian helposti, mutta lopussa saatiin vähän kovuuttakin siihen. Meillä oli mielestäni hyvä pallokontrolli keskikentällä. Özcelikin vierellä oli Arifi, joka on myös isokokoinen ja hyvä jalalla. Hienoa saada täydet pisteet, Wiss summaa Ilveksen sivuilla.

Toisen jakson pelaajavaihdoilla Ilves muokkautui kolmen topparin alakertaan. Kollega toisella puolella on tehnyt usein samaa.

– Itse asiassa Inter pysyi paremmin poissa paikoilta sitten. Me saimme rohkeammin hyökättyä pallon kanssa ja varmistukset alle. Me saimme vähän heitä enemmän penkiltä jalkoja mukaan.

– Inter on vaikea joukkue valmistautua. He pystyvät pelaamaan muutamallakin eri systeemillä sujuvasti. Tänäänkin kun näin heidän nimiluettelon, niin ei ollut mitään hajua pelimuodosta. Saimme vähän niin kuin maistaa omaa lääkettä, Wiss virnistää.

Lisää uutisia