AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK VPS
vko.25 // 23.6.2021

Piste ei tyydyttänyt lahtelaisten riveissä – ”Vauhti ja vaarallisuus jäi puuttumaan”

Piste ei tyydyttänyt lahtelaisten riveissä – ”Vauhti ja vaarallisuus jäi puuttumaan”

Timi Lahtea piste ei tyydyttänyt. (Kuva: Juha Tamminen)

FC Lahti joutui tyytymään maalittomaan tasapeliin HIFK:ta vastaan kotikentällään. Lahtelaisten leirissä jäätiin kaipaamaan täyttä pistepottia.

Ottelun jälkeen FC Lahden toppari Timi Lahti myönsi suoraan, että piste ei tyydyttänyt kotijoukkuetta. Hän myönsi, että vastustaja oli läpi ottelun hyvä, vaikka ote siirtyikin pelin edetessä lahtelaisille. Kaiken kaikkiaan Lahti kuvasi ottelua rankaksi.

– Peli oli aika tasainen ja rankka. Ilma oli yhä lämmin ja kenttä vähän upotti. HIFK aloitti hyvin, mutta me saimme pelin hallinnan kääntymään. Emme kuitenkaan mekään saaneet juuri luotua paikkoja. Molemmat ovat hyvin organisoituja jengejä. Vaikka puolustajille ja maalivahdeille nollapeli on aina hyvä, piste ei tyydytä, Lahti summaa FC Lahden verkkosivuilla.

Myös FC Lahden päävalmentaja Ilir Zeneli oli samoilla linjoilla. Hän näki, että lahtelaisten prässipeli ei toiminut ottelun alussa ja sitä kautta kotijoukkue joutui ongelmiin. Zeneli kuitenkin totesi, että joukkue näytti luonnetta ja otti kontrollin pelistä itselleen vaikean alun jälkeen.

– Vaikka paransimme edellisestä pelistä, kaipaan enemmän aggressiivisuutta ja suoraviivaisuutta rangaistusalueella. Peli oli tiukka. Ensimmäisen 20 minuutin aikana prässimme ei toiminut millään tasolla. Pääsimme peliin mukaan, mutta vauhti ja vaarallisuus jäi puuttumaan, Zeneli totesi.

Tasapelipiste nosti FC Lahden 14:ää pisteeseen, joka oikeuttaa viidenteen sijaan. Seuraavana Lahti kohtaa viikon päästä vieraskentällä FC Interin. Seuraava kotiottelu on puolestaan 4.7. jolloin Lahteen saapuu vieraaksi Seinäjoen Jalkapallokerho.

Lisää uutisia