AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK VPS
vko.24 // 14.6.2021

Koskela myönsi nihkeyden – ”Tämän on yksinkertaisesti parannuttava”

Koskela myönsi nihkeyden – ”Tämän on yksinkertaisesti parannuttava”

Toni Koskela piti ottelua vaikeana. (Kuva: Juha Tamminen)

HJK jatkoi vahvaa menoaan voitettuaan vieraskentällä IFK Mariehamnin 1-0. Helpolla voitto Ahvenanmaalta ei kuitenkaan irronnut ja HJK sai tehdä täyden päivätyön murtaakseen IFK Mariehamnin puolustuksen.

Ottelun ainokaisen teki toisella puoliajalla Roope Riski, mutta IFK:llakin oli paikkansa. Ennen Riskin osumaa IFK:lla oli erinomainen paikka mennä johtoon, mutta Miro Tenho venytti itsensä Niilo Mäenpään laukauksen eteen pelastaen helsinkiläiset takaiskulta.

HJK:n päävalmentaja Toni Koskela myönsi ottelun olleen joukkueelle hankala.

– Ottelun alku oli vaikea meille. Meillä oli vaikeuksia edetä tarpeeksi syvälle, eikä ymmärretty mihin vastustaja halusi meidät sulkea. Se, kun ymmärrettiin, niin peli rupesi pyörimään käytännössä vastustajan boksin reunalla. Ei ole helppoa luoda huippupaikkoja kun kymmenen pelaajaa on boksissa, Koskela kuvaili ottelun alkupuoliskoa HJK:n sivuilla.

– Toiselle jaksolle vastustaja muutti muotoaan, mutta ottelun kuva pysyi melko samanlaisena Roope Riskin maaliin saakka. Jakob ja Miro antoivat meille saumat nollapeliin, päävalmentaja jakoi tunnustusta omilleen.

– Johtomaalin jälkeen emme taaskaan voi olla tyytyväisiä tekemiseemme aina työnteon määrästä lähtien. Tämän on yksinkertaisesti parannuttava, Koskela päätti.

Lisää uutisia