AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK VPS
vko.23 // 11.6.2021

”Aika täydellinen päivä” – Timo Furuholm harvinaisessa tilanteessa

”Aika täydellinen päivä” – Timo Furuholm harvinaisessa tilanteessa

Timo Furuholm pääsi tuulettamaan maalia yleisön eteen. (Kuva: Tara Jaakkola)

FC Inter jatkoi voittoputkeaan torstaina IFK Mariehamnin kustannuksella ja Timo Furuholm sai nimensä jälleen maalintekijöiden listalle. Furuholm oli silmin nähden iloinen maalistaan ja ennen kaikkea joukkueen esityksestä.

Furuholm suitsutti vakuuttavan esityksen jälkeen koko joukkuetta.

– Aika täydellinen päivä. En ole monesti urallani voittanut viittä peliä putkeen, vaikka olen pelannut hyvissä joukkueissa. Kyllä tämä on harvinaista. Jälleen kerran fantastinen joukkue-esitys. Kyllä tässä on helppo olla ylpeä pojista. Pääsin tekemään itselleni epätyypillisesti myös hienon maalin tänään, joten on kiva lähteä kotiin, Furuholm myhäili Interin sivujen mukaan.

Lisää uutisia