AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK VPS
vko.23 // 10.6.2021

Teemu Tainiolla kaksijakoiset tunnelmat – ”Päällimmäinen fiilis on pettymys”

Teemu Tainiolla kaksijakoiset tunnelmat – ”Päällimmäinen fiilis on pettymys”

Teemu Tainio harmitteli nukahduksia. (Kuva: Juha Tamminen)

FC Haka pystyi laittamaan HJK:lle kampoihin, mutta taistelu ei riittänyt lopulta pisteisiin. Kaksi herpaannusta maksoi Hakalle pisteet ja HJK vei Klassikon numeroin 2-1.

Haka pystyi pitämään HJK:n pihdeissään eikä sarjakärki pystynyt luomaan tukuttain maalipaikkoja. Kaksi hienoa henkilökohtaista suoritusta HJK-pelaajilta ja kaksi nukahdusta Hakan puolustukselta kuitenkin riitti.

– Kaksi tosi lepsusti puolustettua tilannetta ja niistä sitten yleensä rangaistaan, manasi FC Hakan päävalmentaja Teemu Tainio Hakan sivuilla.

Vaikka HJK meni ottelussa kahden maalin johtoon, niin Haka taisteli loppuun asti ja sai aikaiseksi kavennusmaalin. Valkopaidat saivat HJK:n päätyyn painetta lopussa, mutta tasoitusmaalia ei nähty.

– HJK sai tehdä täyden päivätyön pisteiden eteen. Me yritettiin lopussa riskilläkin hakea tasoitusta ja pomppu sinne tai tänne, niin olisi voinut maali tulla, Tainio harmitteli.

– Pettymys aina, kun hävitään. Se on sama ketä vastaan pelataan, niin päällimmäinen fiilis on pettymys.

Tainio löysi pelistä kuitenkin tappiosta huolimatta myös positiivisia asioita.

– Sanoin pojille jo eilen, että olkoon tulos mikä hyvänsä, niin haluan jättää meistä hyvän kuvan ja mielestäni se onnistui. Kaiken kaikkiaan tosi tyytyväinen koko joukkueen puolustamiseen lukuun ottamatta noita kahta maalia, jakoi Tainio kiitosta joukkueelleen.

FC Hakan kausi jatkuu tiistaina, kun se saa kotikentälleen FC Lahden.

Lisää uutisia