AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK VPS
vko.23 // 10.6.2021

Teemu Tainio haluaa Hakan näyttävän yleisölle – ”Halutaan antaa hyvä kuva meistä”

Teemu Tainio haluaa Hakan näyttävän yleisölle – ”Halutaan antaa hyvä kuva meistä”

Teemu Tainio uskoo Hakan yllätysmahdollisuuksiin. (Kuva: Juha Tamminen)

Vuoden ensimmäinen Veikkausliigan klassikko on edessä torstaina, kun FC Haka saa Tehtaan kentälle HJK:n. Hakan päävalmentaja Teemu Tainio myöntää HJK:n materiaaliylivoiman, mutta uskoo myös omiensa mahdollisuuksiin.

Hakan keskiviikon valmistavissa treeneissä oli päävalmentajan mukaan hyvää tekemistä ja joukkue on täynnä intoa sekä taistelutahtoa torstai-illan mittelöä varten. Pelaajien intoa lisää se, että Tehtaan kentälle saa ottaa 1650 katsojaa.

– Kova haaste on edessä, mutta hyvä tekeminen oli tänään treeneissä. Hienoa, että yleisö jälleen pääsee, niin halutaan antaa hyvä kuva meistä, Tainio toteaa Hakan sivuilla.

Haka lähtee haastamaan sarjakärkeä kahden ottelun voittoputkessa. Tainio tiedostaa ottelun ennakkoasetelmat, mutta muistuttaa omiensa yllätysmahdollisuuksista.

– Sen verran realistinen pitää olla, että jos me kymmenen kertaa pelattaisiin, niin kyllähän HJK niistä varmaan yhdeksän voittaisi. Fakta on se, että heille pitää osua heikompi päivä ja meidän pitää onnistua täydellisesti. Kyllä me sitä lähdetään hakemaan totta kai.

FC Haka-HJK torstaina 10.6. kello 18.30 alkaen Tehtaan kentällä.

Lisää uutisia