AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.23 // 10.6.2021

IFK Mariehamnin Joel Mattsson: "Pieni vapaa teki hyvää"

IFK Mariehamnin Joel Mattsson: "Pieni vapaa teki hyvää"

Joel Mattsson odottaa parempaa IFK Mariehamnilta. (Kuva: IFK Mariehamn)

IFK Mariehamn piti edellisen FC Lahti -ottelun jälkeen muutaman päivän vapaata ja palasi harjoituksiin viime lauantaina.

Torstaina edessä on vierasottelu FC Interiä vastaan ja IFK:n Joel Mattsson sekä uskoo että toivoo pienen hengähdystauon tehneen hyvää.

- Pieni vapaa on yleensäkin tervetullut, eikä vähiten palautumisen kannalta. Sen lisäksi toivomme tietysti, että saamme pian takaisin joitain loukkaantuneita pelaajia, Mattsson sanoi Ålandstidningenille.

- Luulen, että kaikille on tehnyt myös hyvää saada vähän selvitettyä ajatuksia ja jättää jalkapallo sivuun muutamaksi päiväksi. Siltä ainakin tuntui kun taas kokoonnuimme lauantaina.

Alla IFK:lla on kolme tappiota, joista etenkin viimeisimmät FC Hakaa ja FC Lahtea vastaan eivät Mattssonin mukaan esityksinä juuri kiitosta ansaitse. Nyt edessä on kova haaste Interin vieraana.

- Voi olla hyväkin meille saada kovia otteluita vaikean jakson jälkeen. Niissä voimme – toivottavasti – pelata vähän vapautuneemmin. Asiat menevät helpommin lukkoon sellaisissa otteluissa, joissa kaikki odottavat meiltä voittoa.

- Meidän pitää pystyä vain pitämään taso paremmin koko 90 minuuttia.

FC Inter-IFK Mariehamn Veritas Stadionillla torstaina 10.6. kello 18.00.

Kaikki Veikkausliigaottelut suorana Ruutu-palvelussa

vko.25 // 21.6.2024
Lisää uutisia