AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.22 // 1.6.2021

FC Haka maajoukkuetauolle kahdella voitolla – ”Kaikki puhaltavat yhteen hiileen”

FC Haka maajoukkuetauolle kahdella voitolla – ”Kaikki puhaltavat yhteen hiileen”

Aleksandar Vucenovic ei aio levätä tauollakaan.

FC Haka lähti viettämään pientä maajoukkuetaukoa positiivisissa merkeissä, kun valkeakoskelaisjoukkue voitti kaksi edellistä otteluaan. Hyökkääjä Aleksandar Vucenovicin mukaan joukkueen pelaaminen on ottanut askeleita eteenpäin viime aikoina.

Haka aloitti kauden kolmella tappiolla, mutta nyt tilillä on kaksi peräkkäistä voittoa. KTP-tappion jälkeen joukkueen pelillinen ilme on muuttunut ja se on heijastunut myös tulostaululle.

- Se näkyy kentällä siinä miten me pelaamme tällä hetkellä. Alussa meillä oli vaikeuksia koko joukkueen puolustamisen kanssa, mutta nyt kaikki puhaltavat yhteen hiileen ja teemme yhdessä töitä. Se on ainoa tapa menestyä, sillä tämä on joukkuelaji, Vucenovic muistuttaa Hakan sivuilla.

Hakan seuraava peli on 10.6., kun klassikko-ottelussa Tehtaan kentälle saapuu sarjakärki HJK. Ennen tuota peliä Hakan pelaajilla on muutaman päivän tauko joukkueharjoituksista, mutta Vucenovic ei aio jäädä lepäämään laakereilleen.

- En ole vielä täydessä kunnossa ja haluan harjoitella edelleen, jotta olisi lähempänä 90 minuutin kuntoa, kun pelit jatkuvat taas.

Lisää uutisia