AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.21 // 29.5.2021

Hakalla hyviä muistoja KuPS:sta - "Ei mitään syytä lähteä nöyristelemään nytkään"

Hakalla hyviä muistoja KuPS:sta - "Ei mitään syytä lähteä nöyristelemään nytkään"

Haka hakee lisää hyviä muistoja Kuopiosta. (Kuva: Juha Tamminen)

FC Haka matkaa lauantaiksi KuPS:n vieraaksi hyvällä itseluottamuksella voittotilin auettua edelliskierroksella ja muistissa hyvät otteet aiemmissa KuPS-otteluissa.

KuPS:aa on povattu kuuluvan liigan vahvoihin ennakkosuosikkeihin, mutta joukkueen alkukausi on ollut kaksijakoinen. Tämän vuoden Suomen Cupin mestarin ensimmäinen häviö liigassa tuli kauden aloituskierroksella Interiä vastaan. Joukkueen pelikunto muuttui noususuhteiseksi HJK-tasapelin ja kahden peräkkäisen voiton myötä. Pirteät voitot tulivat FC Lahdesta ja IFK Mariehamnista, mutta kuitenkin viimeisin ottelu Ilvestä vastaan päätyi 3-2 häviöön.

– KuPSilla on tappio alla, joten itse ajattelen, että tämä on heille pakkovoitto ja kaikki paineet ovat siellä, Hakan päävalmentaja Teemu Tainio toteaa.

Tainio nostaa esiin Hakan edelliset kohtaamiset KuPS:aa vastaan, joissa molemmissa nähtiin positiiviset esitykset. Helmikuussa Haka esiintyi pirteästi harjoitusottelussa, joka päättyi 0-0 tasapeliin. Viime kaudella Haka, juurikin vieraissa, onnistui viemään täyden pistepotin kotiin voittamalla 3-2.

Tainio peräänkuuluttaa samaa asennetta mitä näissä otteluissa joukkueelta nähtiin.

– En näe mitään syytä sille, miksi pitäisi lähteä nöyristelemään nytkään.

KuPS - FC Haka Kuopion Keskuskentän jalkapallostadionilla lauantaina 29.5. kello 17.00.

Kaikki Veikkausliigaottelut suorana Ruutu-palvelussa

Lisää uutisia