AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.21 // 28.5.2021

"Kolme pistettä loppujen lopuksi tärkeintä" - Toni Koskela tyytyväinen HJK-voittoon

"Kolme pistettä loppujen lopuksi tärkeintä" - Toni Koskela tyytyväinen HJK-voittoon

HJK nappasi varmasti pisteet perjantaina. (Kuva: Mira Lönnqvist)

HJK jatkaa vankkaa menoaan kaadettuaan perjantaina AC Oulun kotonaan vakuuttavasti.

Loppulukemat kirjattiin 3-1 HJK:n hyväksi ja kolme pistettä vankisti Klubin asemaa sarjakärjessä. AC Oulu tarjosi toisella puoliajalla hetken ajan kovan vastuksen, mutta pääasiassa Bolt Arenan illassa nähtiin melko yksipuolinen näytös.

– Meidän peliesitys ei ollut tänään parasta, ja teimme omalla toiminnallamme pelistä turhan vaikean, mutta kolme pistettä loppujen lopuksi on tärkeintä. Kaiken kaikkiaan 16 pistettä 6 pelistä on erittäin hyvä startti, totesi HJK:n päävalmentaja Toni Koskela ottelun jälkeen.

Kokonaisuutena Koskela lähti viikonlopun viettoon joka tapauksessa hyvällä mielellä.

– Takana on kuitenkin positiivinen viikko, kun Santeria [Väänänen] lukuun ottamatta kaikki loukkaantuneet ovat palanneet täyteen harjoitusvahvuuteen ja tästä on hyvä jäädä pienelle tauolle, päätti Koskela.

Lisää uutisia