AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.21 // 24.5.2021

Hakan Auvinen iloitsi voitosta - "Oli ehjä peli"

Hakan Auvinen iloitsi voitosta - "Oli ehjä peli"

FC Haka piti oman maalinsa puhtaana. (Kuva: IFK Mariehamn)

FC Haka avasi piste- ja voittotilinsä sunnuntaina hakemalla 3-0-voiton IFK Mariehamnista. Hakan toppari Eero-Matti Auvinen oli joukkueen kokonaisesitykseen tyytyväinen.

Alkukauden otteluissaan Haka oli sortunut pieniin virheisiin, joista vastustaja oli rokottanut. Sunnuntaina Haka sai pidettyä paketin paremmin kasassa ja tuloksena oli kauden avausvoitto.

- Oli ehjä peli, jollaista olemme hakeneetkin, Auvinen totesi Valkeakosken Sanomissa.

Ottelun kulminaatiopiste nähtiin ensimmäisen puoliajan lopussa, kun IFK Mariehamnin Mikko Sumusalo sai punaisen kortin. Haka pystyi käyttämään miesylivoiman hyväkseen toisella puoliajalla.

– Punainen kortti helpotti pelaamista, mutta silti siinä piti vielä maalit iskeä. Onneksi tuli onnistumisia silläkin saralla ja hyvä, että pysyi oma maali puhtaana. Se luo itseluottamusta puolustukseen, Auvinen sanoi.

Päävalmentaja Teemu Tainio kertoi, että edellisviikon KTP-tappion jälkeen käytiin joukkueen sisällä tiukkoja keskusteluja. Ne tuottivat tulosta, sillä Haka oli eri ilmeellä liikenteessä kuin edellisviikonloppuna.

- Viime pelin jälkeen puhuimme, että meidän pitää joukkueena parantaa ja että kaikkien pitää saada itsestään enemmän irti. Se näkyi treeneissä. Meillä oli harjoituksissa tosi hyvä meininki. Se heijastui tänään kentällekin, Auvinen valotti.

Lisää uutisia