AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.20 // 23.5.2021

Wiss tuuletti Ilveksen voittoa - "Iso kiitos pelaajille"

Wiss tuuletti Ilveksen voittoa - "Iso kiitos pelaajille"

Voitto oli iso asia "Jallulle". (Kuva: Juha Tamminen)

Ilves otti todella maukkaat pisteet lauantaina kaatamalla KuPS:n Ratinassa maalein 3-2.

Päävalmentaja Jarkko Wiss antoi päätösvihellyksen soidessa tunteidensa näkyä. Jännittävät vaiheet kääntyivät taisteluvoitoksi.

– Se tuuletus tulee joskus, kun on viikko tehty duunia ja viikon kohokohta on käsillä. Kimpassa on mietitty ratkaisuja. Iso kiitos pelaajille, hehän sen duunin tekevät loppujen lopuksi, Wiss fiilistelee.

Ilves sai kahdesta päästetystä maalista huolimatta pidettyä KuPS:n melko hyvin poissa maalintekosektorilta. Samalla oma ruuti oli kuivaa.

– Olimme lopussa vähän sillassa ja KuPS jahtasi kovaa meitä kiinni, mutta hyvin pojat kestivät. Viikolla kävimme taktista puolta läpi ja näytti siltä, että olemme hyvällä tavalla latautuneita ja valmiita taistelemaan. Niin myös kävi.

– KuPS oli varma pallollisena ja jouduimme liikkumaan väleissä, joten meidän avausmaalimme oli ottelun kannalta tärkeä. Hukkasimme maalipaikkoja ekalla jaksolla, mutta olimme myös tehokkaita tänään, Wiss kuvailee.

Ilveksen maalikimaraa kelpaa kelailla videohidastuksissa vielä myöhemminkin.

– Vertaiselta nähtiin voittomaali ja hyvää työtä lisäajalla, että saadaan voitto varmistettua. Mahtava sisääntulo häneltä. Maalit olivat hienoja, ja myös puolustus sekä maalivahtipeli toimi hyvin.

Lisää uutisia