AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.20 // 23.5.2021

"Toivotaan että kehitys näkyy tulostaululla" – IFK Mariehamn voitto mielessä Hakaa vastaan

"Toivotaan että kehitys näkyy tulostaululla" – IFK Mariehamn voitto mielessä Hakaa vastaan

Lukas Syberyjski on tyytyväinen IFK:n kehitysaskeliin. (Kuva: Juha Tamminen)

Kauden kaksi ensimmäistä otteluaan voittanut IFK Mariehamn lähtee sunnuntain otteluun FC Hakaa vastaa allaan tappio KuPS:n vieraana.

IFK haastoi KuPS:n vahvasti huolimatta tappiosta. Loukkaantumiset ottelun alla ja sen alkuvaiheessa sotkivat peliä, mutta päävalmentaja Lukas Syberyjskille jäi hyvä maku.

- Tuloksesta jäi surullinen olo, mutta esityksestä ylpeä. Monissa aiemmissa otteluissamme KuPS:aa vastaan olemme taistelleet vain pysyäksemme mukana. Nyt näytimme kuitenkin, että olimme valmiita taistelemaan heitä vastaan 90 minuuttia, Syberyjski sanoo.

IFK-luotsin usein toistuvat puheet jatkuvasta parantamisesta ovat kesää kohti mentäessä myös toteutuneet käytännössä.

- Tähän saakka ainakin kehitys on mennyt oikeaan suuntaan, mutta tämä menee kovemmaksi joka viikko. Mitä paremmaksi tulee, sitä vaikeampaa on tulla vielä vähän paremmaksi. Edistysaskeleet tavallaan pienenevät ja lisäksi kehityskäyrä on harvoin suora, enemmän mennään askeleittain, Syberyjski miettii.

- Välillä poljetaan paikoillaan, välillä mennään eteenpäin. Tavoite on kuitenkin edelleen tulla koko ajan hiukan paremmaksi. Ja sunnuntaina toivomme, että se näkyy myös tulostaululla.

IFK Mariehamn-FC Haka Wiklöf Holding Arenalla sunnuntaina 23.5. kello 18.30.

Kaikki Veikkausliigaottelut suorana Ruutu-palvelussa

Lisää uutisia