AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK VPS
vko.19 // 16.5.2021

HJK-luotsi Toni Koskela varoittaa: "Klubilla on ollut vähän vaikeita pelejä Lahden kanssa"

HJK-luotsi Toni Koskela varoittaa: "Klubilla on ollut vähän vaikeita pelejä Lahden kanssa"

Tonii Koskela osaa varoa FC Lahtea. (Kuva: Juha Tamminen)

HJK:n vieraaksi maanantaina Veikkausliigakierroksen päättävään kamppailuun saapuva FC Lahti ei ole ollut Klubille vuosien varrella helppo vastustaja.

HJK on kohdannut FC Lahden tänäkin vuonna kaksi kertaa. Suomen Cupin ottelu helmikuussa päättyi tasan 1-1 ja harjoitusottelu huhtikuussa tappioon 1-2.

– Lahti on hyvä liigajoukkue, jossa on hyviä pelaajia. Ovat saaneet muutamia kokeneita pelaajia nuorten rinnalle tälle vuodelle. Kautta historian Klubilla on ollut vähän vaikeita pelejä Lahden kanssa, HJK:n päävalmentaja Toni Koskela muistuttaa.

- Tänäkin vuonna tasapeli Mukkulan hallissa ja hävisimme viimeisen treenimatsin, joka sinällään ei ollut niin huono peli meiltä, vaikka viimeiseltä kolmannekselta ratkaisuhetkillä puuttui laatua ja ajoituksia.

Lahden Jasin Assehnoun on Koskelalle tuttu pelaaja, joka Koskelan valmentaessa HJK Klubi 04:ää pelasi HJK:n B-junioiressa ja kilpaili pelipaikasta laiturina muun muassa Lassi Lappalaisen, Mikael Soisalon ja Timo Stavinskin kanssa.

– Jasin Assehnoun on noussut pikku hiljaa Veikkausliigan laitureiden kärkikaartiin. Hän on pelaaja, joka pystyy omilla suorituksillaan ratkaisemaan pelejä.

HJK - FC Lahti Bolt Arenalla maanantaina 17.5. kello 18.30.

Kaikki Veikkausliigaottelut suorana Ruutu-palvelussa

Lisää uutisia