AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.19 // 11.5.2021

"Jos päästää neljä omiin, tuskin voittaa" - tappio pettymys FC Lahdelle

"Jos päästää neljä omiin, tuskin voittaa" - tappio pettymys FC Lahdelle

Ilir Zeneli näki hyvää ja huonoa Kuhnureitten pelissä. (Kuva: Juha Tamminen)

FC Lahti joutui taipumaan tiistaina kotonaan KuPS:lle varsin värikkään kamppailun jälkeen maalein 2-4.

Ottelun jälkeen FC Lahden puolustuksessa täyden ysikymppisen luutinut Timi Lahti oli pettynyt. Hänen mukaansa koko ottelu oli kummaltakin joukkueelta sekavaa peliä. Hän myös harmitteli oman joukkueensa neljää päästettyä maalia.

– Ottelussa sattui ja tapahtui paljon, puolin ja toisin. Molempien joukkueiden peli oli sekavaa ja hermostunutta. Jos päästämme neljä maalia omiin, tuskin voittaa ottelua. Alivoimalla on myös vaikea voittaa.

- Meidän pitää päästä paremmin keskisektorille viimeistelemään ja luoda tulevaisuudessa enemmän maalipaikkoja. Emme voi olettaa, että jokaisessa ottelussa teemme kahdesta paikasta kaksi maalia, Lahti tiivisti.

Myös FC Lahden päävalmentaja Ilir Zeneli oli silminnähden pettynyt ottelun lopputulokseen. Hän kuvasi ottelua hyvin rikkonaiseksi. Zeneli kuitenkin kiitti joukkuettaan siitä, että joukkue pystyi kahden maalin tappioasemassa taistelemaan vielä voitosta.

– Peli oli hyvin rikkonainen. Olimme välillä huonoja ja välillä hyviä, mutta emme pystyneet konkretisoimaan hyviä jaksoja maalipaikoiksi. KuPS voitti ja oli parempi, siitä kunnia heille. Olen kuitenkin ylpeä joukkueestani, että 2-0-tilanteessa päät eivät painuneet, vaan joukkueen tahtotila oli hyvä.

- Emme kuitenkaan olleet omalla tasollamme. Tämä oli hyvä mittari meille. Nyt mitataan, kuinka joukkue pystyy pitkän voittoputken jälkeen nousemaan. Jos haluamme olla kärkikahinoissa mukana, nämä ottelut pitää pystyä voittamaan, Zeneli alleviivasi.

Lisää uutisia