AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK VPS
vko.18 // 9.5.2021

Interin Aleksi Paananen: "Varsinkin kotipelissä vain voitto kelpaa"

Interin Aleksi Paananen: "Varsinkin kotipelissä vain voitto kelpaa"

"Diegolle" kelpaa vain voitto sunnuntaina. (Kuva: Juha Tamminen)

FC Inter yrittää palata pikaisella aikataululla voittojen tielle Veikkausliigassa, kun se kohtaa äitienpäivän ottelussa Turussa FC Hakan.

Myös vierasjoukkue tulee otteluun tappio allaan, sillä se hävisi maanantain sarja-avauksessaan Helsingin IFK:lle maalein 2-0.

Alkuviikon tappio Lahdessa oli Interille harmillinen, sillä joukkue sai luotua tarvittavat maalipaikat kolmeen sarjapisteeseen, mutta ne jäivät hyödyntämättä. Keskikenttäpelaaja Aleksi Paananen kertoo, että José Riveiron ryhmän ei tarvitse lähteä tekemään radikaaleja muutoksia tuohon otteluun verrattaessa.

– Meillä on ihan selkeät tavoitteet asetettu tälle kaudelle. Se vaatii sitä, että voitamme mahdollisimman paljon pelejä. Jokaista emme tietenkään voi voittaa, mutta varsinkin tässä meidän kotipelissä vain voitto kelpaa.

– Jos miettii Lahti-peliä, niin se oli pelillisesti ihan ok. Pelin luonne muuttuu, kun antaa huonolla alulla vastustajalle etulyöntiaseman. Vastustaja pystyy tällöin tiputtamaan prässitasoa, Paananen pohtii.

"Diegon" mukaan tappiotilanteessa takaa-ajoa häiritsee vielä tässä vaiheessa kevättä heikossa kunnossa olevat nurmikentät.

– Ne eivät ole vielä siinä kunnossa, että pystyisi ihan maksimaalisesti jauhamaan puolustuksia auki, kun kymmenen miestä tiputtaa pakan alas boksinsa eteen.

– Totta kai tässä vaiheessa kautta varmasti jokaisen joukkueen pelaamisessa on pientä hienosäätöä. Se tuo oman pienen jännityksensä ja vähän sitä hakemista, mutta ei mitään sen mullistavampaa.

FC Inter - FC Haka Veritas Stadionilla sunnuntaina 9.5. kello 16.00.

Kaikki Veikkausliigaottelut suorana Ruutu-palvelussa

Lisää uutisia