AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK VPS
vko.18 // 8.5.2021

​"Honka pelasi todella hyvin" – KTP-kipparilta tunnustusta vastustajalle

​"Honka pelasi todella hyvin" – KTP-kipparilta tunnustusta vastustajalle

Honka oli vahvempi perjantaina Kotkassa. (Kuva: Juha Tamminen)

KTP:n kauden kotiavaus päättyi lauantaina tappioon. Kotkalaiskapteeni David Ramadingaye antoi tunnustuksen 3-1-voiton vieneelle FC Hongalle.

Kotkalaisleirissä jäi mietityttämään heti ottelun alussa syntynyt paikka, jossa Matias Tamminen pääsi nokikkain Honka-maalivahti Tim Murrayn kanssa. Murray kuitenkin torjui Tammisen hiukan pehmeäksi jääneen laukauksen.

– Se oli sellainen tilanne, mitä olemme harjoitelleet. Tamminen on laittanut treeneissä noita hyvin sisään, Ramadingaye sanoi Kymen Sanomille.

– Juuri tuollaisia haemme. Tavoite on olla liigan paras vastahyökkäysjoukkue.

Maali alkuun olisi saattanut tehdä pelin kuvasta toisenlaisen. Nyt Honka pääsi kääntämään edun itselleen ja Ramadingaye antoi täyden tunnustuksen espoolaisille.

– Honka pelasi todella hyvin ja me emme päässeet edes heitä lähelle, Ramadingaye harmitteli.

Päävalmentaja Argo Arbeiter pyörittää miehistöään paljon päivän kunnon mukaan ja KTP-kipparikin aloitti jälleen vaihdosta.

– Pitää olla joka viikko parhaimmillaan, että pääsee pelaamaan. Se on vain hyvä asia. Omalta osalta en ole ollut niin hyvä, ja esimerkiksi Niklas Leinonen on pelannut tosi hyvin. Hän on ansainnut aloituksen paikkansa, "Dave" sanoi.

Lähde: Kymen Sanomat
Lisää uutisia