AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK VPS
vko.18 // 3.5.2021

"Eihän meiltä kukaan odota mitään" - KTP:n Laaksonen valmiina yllätykseen vanhalla kotikentällään

"Eihän meiltä kukaan odota mitään" - KTP:n Laaksonen valmiina yllätykseen vanhalla kotikentällään

"Johnnylla" on takana pitkä rupeama Seinäjoella.

KTP avaa kautensa maanantaina SJK:n vieraana. Seinäjoki ja OmaSp Stadion ovat tuttuja paikkoja keskikenttämies Johannes Laaksoselle.

KTP:n kasvatti Laaksonen pelasi SJK:ssa kuusi kautta vuosina 2013–19 ja saavutti seurassa muun muassa Suomen mestaruuden 2015, SM-hopeaa 2014, SM-pronssia 2016 ja Suomen cupin voiton 2016.

– Hienoja muistoja minulla sieltä on. Taisin jättää kaupungin jalkapalloiluun jonkinlaisen jalanjäljenkin. Viimeisen kauden päätteeksi SJK:n kannattajat palkitsivat minut parhaan pelaajan "Kloppien Kannulla", ja viime vuonna minut kelpuutettiin kokoonpanoon SJK:n "kaikkien aikojen tähdistö"-äänestyksessä, Laaksonen kertoo.

"Johnny" Laaksonen harmittelee, että maanantain ottelukin joudutaan pelaamaan tyhjille katsomoille.

– Monta tuttua jää kohtaamatta, mutta kyllä heitä riittää vielä kentällekin. Tuttuja pelikavereita ovat Öst, Tuco, Hetemaj ja muutamat muut. Valitettavasti vain Mehmet ei taida olla pelikunnossa, Laaksonen tietää.

Johannes Laaksosta eivät vanhat Seinäjoen muistot hämää. Musta peliasu on vaihtunut vihreä-valkoiseen, ja Laaksonen antaa nyt kaiken KTP:lle.

– Tiivis puolustus ja vastaiskut. Ne ovat ne meidän aseemme, joilla lähdemme hakemaan yllätystä. Eihän meiltä kukaan odota mitään, Laaksonen lataa.

SJK - KTP OmaSp Stadionilla maanantaina 3.5. kello 18.30.

Kaikki Veikkausliigaottelut suorana Ruutu-palvelussa

Lisää uutisia