AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK VPS
vko.16 // 21.4.2021

HJK:lle tuttu vahvistus - Sebastian Dahlström palaa Klubiin

HJK:lle tuttu vahvistus - Sebastian Dahlström palaa Klubiin

"Dale" toimi HJK:n kipparina kaudella 2019. (Kuva: Juha Tamminen)

HJK ja keskikenttämies Sebastian Dahlström ovat tehneet sopimuksen kaudesta 2021.

24-vuotias Dahlström palaa näin tuttuun ympäristöön puolentoista vuoden jälkeen.

– Hienoa, että meille avautui mahdollisuus saada HJK-kasvatti takaisin sinivalkoiseen. Dale on monipuolinen keskikenttäpelaaja, joka pystyy pelaamaan useassa eri roolissa. Monikäyttöisyyden ja laadukkaan peruspelaamisen lisäksi Dale on loistava persoona ja istuu tältäkin osin joukkueeseen hyvin, kertoo HJK:n urheilu- ja kehitysjohtaja Miika Takkula.

HJK:n oma kasvatti ja kauden 2019 kapteeni Sebastian Dahlström siirtyi kyseisen kauden jälkeen Moldovaan FK Sheriff Tiraspoliin.

Dahlström aloitti jalkapalloilun HPS:n junioreissa, josta hän jatkoi 12-vuotiaana HJK:n junioreihin. Dahlström pelasi myös vuosina 2011–14 salibandyä ja voitti C- ja B-junioreiden Suomen mestaruuden Pakilan Visassa ja Tapanilan Erässä.

Vuodesta 2015 Dahlström pelasi HJK Klubi 04:ssa ja oli mukana HJK:n UEFA Youth League joukkueessa kapteenina. Debyytti Veikkausliigassa tuli 4.5.2016 ottelussa HJK vs Ilves, jonka HJK voitti 5-1 ja Dahlström onnistui heti maalinteossa 67. minuutilla tekemällä Klubin neljännen maalin.

Sebastian Dahlström on ollut Suomen nuorisomaajoukkueissa U15-ikäluokasta lähtien. A-maajoukkueessa Dahlström debytoi 8.1.2019 maaottelussa Ruotsia vastaan.

– Hyvillä fiiliksillä tulen taas Klubiin. Kiva olla taas himassa. Haluan auttaa joukkuetta pääsemään yhteisiin tavoitteisiin, nauttia pelaamisesta ja tietysti aina kehittyä pelaajan, kertoo Sebastian Dahlström.

– Hienoa päästä taas pelaamaan Klubipäädyn kannustamana. Toivottavasti nähdään pian kentillä!

Lisää uutisia