AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.14 // 8.4.2021

​SJK:n kapteenisto kaudelle 2021 valittu - Hetemaj jatkaa kipparina

​SJK:n kapteenisto kaudelle 2021 valittu - Hetemaj jatkaa kipparina

SJK-kapteenisto yhteiskuvassa. (Kuva: SJK)

SJK jatkaa kaudella 2021 Mehmet Hetemajn kipparoimana, kun joukkueen kapteenisto on nyt nimetty.

Hetemaj jatkaa joukkueen kapteenina ja saa rinnalleen Nikko Boxallin, Tero Mäntylän ja Walter Viitalan. Kapteeniston valitsi SJK:n edustusjoukkue äänestämällä.

- Tietenkin olen otettu ja ylpeä siitä, että pelaajat kokevat minut oikeaksi kapteeniksi ja valitsivat minut tähän tärkeään rooliin. Meillä on jokainen pelaaja omalla tavallaan itsensä kapteeni. Ja sitten omassa roolissani pyrin tuomaan heidän kaikkien omia vahvuuksia esille.

- Koitan haastaa myös niitä, jotka ovat ehkä hieman hiljaisempia tai ujompia tuomaan omia ajatuksiaan esiin, sanoo SJK:n kapteenina jatkava Mehmet Hetemaj. Hetemaj on edustanut SJK:ta kaudesta 2015 lähtien.

SJK-kapteeniston uusiseelantilaisvahvistus Nikko Boxall on yhtä lailla ylpeä valinnastaan.

- On minulle iso kunnia tulla valituksi kapteenistoon, erityisesti omien joukkuekaverieni toimesta. Tämä on erinomainen ryhmä, jossa on hyvä kemia, ja koen, että meillä on useita johtajia joukkueessa, joten tämä on joukkue joka johtaa itse itseään.

- Mutta yhtenä tämän joukkueen kapteeneista, tulen tekemään oman osani pitäessäni yllä päivittäistä vaatimustasoa sekä sitä suuntaa, jonka olemme yhdessä valinneet ja johon yhdessä haluamme edetä joukkueena. Samalla haluan nauttia jokaisesta hetkestä, minkä vietämme yhdessä, sanoo Boxall.

Samoin muut kapteeniston jäsenet ottavat vastuun vakavasti.

- Iso kunnia tulla valituksi kapteenistoon pelaajien ja valmentajien toimesta. Niin kentällä kuin sen ulkopuolella, koitan edustaa niitä kriteereitä mitä kapteenilta sekä SJK pelaajalta odotetaan, ja näyttää esimerkkiä. Meillä on hyvä kapteenisto ja joukkueesta löytyy rutkasti johtajuutta myös kapteeniston ulkopuolella, sanoo myös Tero Mäntylä, joka on syntynyt Seinäjoella ja palasi kotikaupungin joukkueeseen viime kaudeksi.

- Kapteeniksi valinta on suuri kunnia, varsinkin kun sen ovat valinneet omat pelikaverit. Toivottavasti pystyn viemään omalla esimerkilläni, niin kentällä kuin sen ulkopuolella, joukkuetta eteenpäin, sanoo Walter Viitala, joka siirtyi SJK:n maalille kaudeksi 2020.

Lähde: SJK:n tiedote
vko.25 // 21.6.2024
Lisää uutisia