AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.13 // 3.4.2021

Maximo Tolonen jatkaa uraansa Ykkösessä

Maximo Tolonen jatkaa uraansa Ykkösessä

Maximo Tolonen edusti viime kaudella IFK Mariehamnia ja siirtyi loppusyksyllä Ilvekseen. (Kuva: Juha Tamminen)

Ilveksen kanssa sopimuksensa purkanut Maximo Tolonen jatkaa uraansa Ykkösessä.

Gnistan kertoo verkkosivuillaan tehneensä 20-vuotiaan hyökkäävän keskikenttäpelaajan kanssa kauden 2021 kattavan sopimuksen.

– Mahtavaa saada joukkueeseemme nuori ja lahjakas pelaaja, jolla on kaiken lisäksi jo kolmen kauden verran kokemusta Veikkausliigasta. Maximo tulee olemaan yksi hyökkäävistä keskikenttäpelaajistamme, vaikkakin hän pystyy pelaamaan myös laidalla. Hän on laadukas pelaaja, jonka intesiteetti ja pääsarjatason kokemus tulevat nostamaan meidät joukkueena uudelle tasolle. Joukkueemme on tämän hankinnan myötä lähtökohtaisesti valmis, mutta tottakai olemme jatkuvasti valmiina laadukkaisiin lisähankintoihin, jos niihin mahdollisuuksia ilmenee, päävalmentaja Ricardo Duarte kertoo Gnistanin verkkosivuilla.

Tolosella on kokemusta Veikkausliigasta SJK:n ja IFK Mariehaminan paidasta.

Lisää uutisia