AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.13 // 2.4.2021

HJK vahvisti puolustustaan - Janne Saksela palaa Klubiin

HJK vahvisti puolustustaan - Janne Saksela palaa Klubiin

Janne Saksela on edelliskaudet edustanut Ilvestä. (Kuva: Juha Tamminen)

HJK ja Janne Saksela ovat tehneet kaudesta 2021 sopimuksen, jossa on myös optio seuraavasta kaudesta.

Laitapakin tontille viime kauden lainasopimuksen jälkeen palanneen Kevin Kouassivi-Benissanin kuntoutumisen pitkittyminen toi HJK:lle tarpeen täydentää kyseisen pelipaikan miehitystä, joten jo kuukauden joukkueen kanssa harjoitellut 28-vuotias Saksela tuo kaivatun lisän puolustuksen oikealle laidalle.

– Janne on vahvasti hyökkäyksiä tukeva laitapuolustaja, joka tuo juoksuvoimaisena ja hyvänä keskittäjänä lisää laatua laitapakkiosastolle. Hän on harjoitellut kuukauden päivät joukkueen mukana ja vakuuttanut otteillaan, kertoo HJK:n urheilu- ja kehitysjohtaja Miika Takkula.

SAPAn, PK-35:n ja HJK:n junioreissa kasvanut Janne Saksela pelasi HJK:ssa viimeksi kaudella 2012, jonka jälkeen JJK:n ja RoPSin kautta Sakselan tie vei Hollantiin Sparta Rotterdamiin kausiksi 2017–2019. Suomeen ja Ilvekseen Saksela palasi kaudelle 2019.

Loukkaantumisista pari viime vuotta kärsinyt Saksela on edustanut Suomen nuorisomaajoukkueita U17-ikäluokasta lähtien, ja hän on pelannut kahdeksan A-maaottelua miesten maajoukkueessa.

– Tulen Klubiin tosi hyvällä fiiliksellä. Tämä on taas uusi haaste. Erittäin kiva tulla tähän mukaan ja päästä taas pelaamaan, iloitsee Saksela.

Lisää uutisia