AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.10 // 11.3.2021

KTP:lla kaksi uutta testipelaajaa, Onyeanulan sopimus purettu - HJK Klubi 04 vastassa lauantaina

KTP:lla kaksi uutta testipelaajaa, Onyeanulan sopimus purettu - HJK Klubi 04 vastassa lauantaina

Mohamadou Sissokolla on Veikkausliigakokemusta RoPS:sta. (Kuva: Juha Tamminen)

KTP jatkaa valmistautumistaan Veikkausliigakauteen harjoitusottelulla Ykköseen noussutta helsinkiläistä HJK Klubi 04:ää vastaan.

KTP:n peli otti maanantaina ison loikan eteenpäin, kun joukkue pelasi IFK Mariehamnia vastaan 1-1 tasapelin. Joukkueen puolustuspeli oli alkukauden parasta, ja testissä ollut Ingo van Weert antoi loistavat näytöt osaamisestaan ja jatkaa joukkueen mukana.

Tällä viikolla harjoituksiin ovat liittyneet myös testissä olevat puolustajat Mohamadou Sissoko ja Pierre-Daniel Nguinda, jotka ovat vapautuneet koronakaranteenista ja tulevat todennäköisesti pelaamaan lauantaina.

32-vuotias ranskalainen Sissoko on useassa Euroopan sarjassa pelannut kokenut keskuspuolustaja, ja mies ei ole tuntematon myöskään Veikkausliigassa. Sissoko pelasi vuonna 2019 Rovaniemen Palloseurassa, ja oli kolmea peliä lukuun ottamatta avauksessa kauden kaikissa Veikkausliigaotteluissa. Sissoko pelasi kauden 20/21 Kyproksen pääsarjassa Ermis Aradippoun riveissä.

24-vuotias kamerunilais-ranskalainen Nguinda on oikea puolustaja ja AS Monacon kasvatti, jonka B-joukkueessa hän pelasi Ranskan neljännellä sarjatasolla. Mies on myös pelannut Ranskan toiseksi korkeammalla sarjatasolla Quevilly Rouen Métropolen riveissä ja ollut lainalla Belgian pääsarjan Cercle Bruggessa.

KTP:n joukkueella on myös muutamia poissaoloja. Kymsote ja Kotkan kaupunki suosittelevat ylioppilaskirjoituksiin osallistuvia siirtymään omaehtoiseen karanteeniin kaksi viikkoa ennen kirjoitusten alkua aina niiden loppumiseen asti, joten Juuso Anttila toimii vastuullisena esimerkkinä kaikille abiturienteille ja on pois joukkueen toiminnasta kirjoitusten ajan.

Paavo Voutilainen on puolestaan armeijan leivissä ja Aleksi Tarvosen pelikunto selviää viimeistään pelipäivänä. Antti Mäkijärvi sen sijaan on jälleen pelikunnossa ja palaa joukkueen vahvuuteen.

Seura tiedottaa myös David Onyeanulan sopimuksen purkamisesta. 20-vuotias hyökkääjä saapui joukkueeseen elokuussa ja ehti pelata 7 peliä tehden yhden maalin.

Kello 15 alkava ottelu pelataan tyhjille katsomoille koronarajoituksista johtuen, mutta tullaan näyttämään Karpot-TV:n Youtube-kanavalla.


vko.25 // 21.6.2024
Lisää uutisia