AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK VPS
vko.08 // 23.2.2021

KTP:n ja Juuso Anttilan sopimukselle jatkoa

KTP:n ja Juuso Anttilan sopimukselle jatkoa

Kuva: Juha Tamminen

KTP:n topparirintamalla tapahtuu, kun Suomen Cupin kynnyksellä joukkueeseen liittynyt Ivan Vasiljevic sai lähteä kotimatkalle ja puolestaan tällä viikolla U19-maajoukkueen leirillä oleva Juuso Anttila on kirjoittanut uuden 1+1-mallisen sopimuksen.

22-vuotias Vasiljevic saapui Kotkaan koronasta johtuen mutkikkaiden vaiheiden jälkeen. Nyt matka on taitettava takaisin kotimaahan Serbiaan. Vasemmaksi toppariksi kaavailtu Vasiljevic ehti pelata raitapaidassa vain kahdessa ottelussa, joista näyttöjä kertyi yhteensä 105 minuutin verran. Debyytti tapahtui Suomen Cupissa FC Lahden vieraana ja viimeiseksi esiintymiseksi jäi viime sunnuntainen (21.2.) harjoitusottelu MYPA:a vastaan.

Lahdessa Vasiljevicin tilalle vaihdettiin juurikin Juuso Anttila, jonka sopimusta on uudistettu. Aiempaa 3-vuotista pahvia olisi ollut jäljellä vielä tämä vuosi, mutta diiliä on uudistettu muotoon 1+1. Optiovuoden käyttö on seuran päätettävissä. Viime kaudella Anttila kerrytti pelikokemusta lähinnä yhteistyöseura PeKa:n riveissä ja nähtäväksi jää onko se peliasu tutumpi myös alkavalla kaudella. Joukkueen nousu Kakkoseen voikin olla hyvä sauma jatkaa kehittymistä, mutta ei vastuu Veikkausliigassakaan ole poissuljettu.

Lisäksi joukkueeseen on tulossa ulkomailta kaksin kappalein toppareita testiin, mikäli vain matkustusasiat järjestyvät.

Lähde: KTP:n tiedote
Lisää uutisia