AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.06 // 12.2.2021

Tommi Jäntti palaa HJK:n siipien suojaan - oma kasvatti sopimukseen kaudesta 2021

Tommi Jäntti palaa HJK:n siipien suojaan - oma kasvatti sopimukseen kaudesta 2021

Tommi Jäntillä on Veikkausliigakokemusta RoPS:sta. (Kuva: Juha Tamminen)

HJK ja keskikenttäpelaaja Tommi Jäntti ovat tehneet sopimuksen, joka kattaa kauden 2021

20-vuotias Jäntti liittyy lähtökohtaisesti HJK Klubi 04:n riveihin.

– Hienoa, että saimme Tommin tasoisen pelaajan vahvistamaan HJK Klubi 04 joukkuetta. Tommi tuo pallollista laatua ja kokemusta nuoreen ryhmään. Tommilla on kaikki eväät ottaa vielä myös pelaajana kehitysaskelia eteenpäin ja uskomme, että hänen parhaat pelinsä ovat vielä edessäpäin, kertoo HJK:n urheilu- ja kehitysjohtaja Miika Takkula.

Tommi Jäntti on hyökkäävä keskikenttäpelaaja ja HJK:n kasvatti, joka on edustanut Klubia kahdeksanvuotiaasta HJK Klubi 04 -joukkueeseen asti. Sieltä hän siirtyi Rovaniemelle ja on pelannut viimeiset kaksi kautta RoPSissa.

Jäntillä on tilillään jo 23 Veikkausliigaottelua, joissa hän on tehnyt kaksi maalia, ja Ykkösessä 26 ottelua ja maaleja neljä. Näiden lisäksi hän edusti RoPSia kahdessa eurokarsintaottelussa, joissa hän onnistui maalin teossa kertaalleen Aberdeen FC:tä vastaan.

– Hyvillä fiiliksillä palaan kotiin Klubiin, jossa olosuhteet ja mahdollisuudet kehittymiseen ovat loistavat, iloitsee Tommi Jäntti.

– Odotan nuorelta joukkueeltamme hyviä tuloksia ja nousujohteista kehittymistä koko kauden ajan, ja samaa tietysti myös itseltäni.

Lisää uutisia