AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.06 // 11.2.2021

Lähes sadan Veikkausliigaottelun mies jatkaa uraansa Ykkösessä

Lähes sadan Veikkausliigaottelun mies jatkaa uraansa Ykkösessä

Kalle Taimi edusti viime kaudella IFK Mariehamnia. (Kuva: Juha Tamminen)

Ykköseen pudonnut TPS on solminut kauden 2021 kattavan sopimuksen laitapuolustaja Kalle Taimin, 29, kanssa.

Taimi on pelannut Veikkausliigassa lähes sata ottelua PS Kemin, FC Lahden, KuPS:n ja viimeksi IFK Mariehamnin paidassa.

- Liityn erittäin hyvillä fiiliksillä joukkueeseen. Tästä tulee todella mielenkiintoinen projekti, meidän pitäisi nostaa TPS taas takaisin Veikkausliigaan. Kiva tulla samalla kotipuoleen takaisin, täältähän kaikki lähti liikkeelle silloin aikanaan. Kaarinan Nappuloissa se oma pelaamisen palo juniorina syttyi. Laitapakin tontista on puhuttu, mutta mikä tahansa puolustuslinjan rooli käy. TPS:llä on jo nyt koossa ihan kova joukkue, mukana on myös aika paljon liigakokemusta. Olen itsekin hyvässä kunnossa ja tarkoituksena on liittyä perjantaina joukkueen mukaan. Tinttiä (Jonatan Johansson) kohtaan on iso arvostus, hän teki hienon uran pelaajan ja nyt uutta uraa valmentajana. Odotan muutenkin, että pääsen aloittamaan hommat uuden joukkueen ja valmennuksen kanssa, Taimi kertoo TPS:n sivuilla.

Hän pelasi alkuvuodesta 2018 kaksi A-maaottelua, jolloin vastustajina olivat Jordania ja Malta. Taimi avasi Malta-ottelussa myös maalitilinsä maajoukkuetasolla.

Lisää uutisia