AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.06 // 11.2.2021

Ilves sopimukseen kolmen nuoren lahjakkuuden kanssa.

Ilves sopimukseen kolmen nuoren lahjakkuuden kanssa.

Ilves saa lisää nuoria kasvoja riveihinsä. (Kuva: Juha Tamminen)

Ilves on solminut sopimukset kolmen nuoren pelaajan kanssa. Ilveksen omista junioreista edustusjoukkueeseen nousevat Taha Özcelik ja Leo Kyllönen. Kolmas tuore sopimuspelaaja on FC Interistä siirtyvä Linus Rönnberg.

20-vuotiaan Taha Özcelikin kehitys on edennyt siihen pisteeseen, että sopimus edustusjoukkueen kanssa tuli ajankohtaiseksi. Tahan sopimus kattaa kauden 2021 ja lisäksi se sisältää option kaudesta 2022. Nuorukainen kokee Ilveksen maan parhaaksi seuraksi kehittyä kohti kansainvälisiä kenttiä. Hänen viereltään onkin pelaajia siirtynyt lähiaikoina sekä Ranskaan että Tanskaan, samaa polkua myös Taha toivoo pääsevänsä kulkemaan.

17-vuotias keskikenttäpelaaja Leo Kyllönen puolestaan allekirjoitti 1 + 2 -vuotisen sopimuksen edustusjoukkueen kanssa. Talvikauden joukkueen mukana harjoitellut lahjakas nuorukainen vakuutti valmennusjohdon otteillaan, joten jälleen yksi Ilves-junioripolun läpikäynyt pelaaja pääsee toteuttamaan unelmaansa.

Lisäksi lahjakas laitapelaaja Linus Rönnberg siirtyy kaksivuotisella sopimuksella Ilvekseen FC Interistä. Tammikuussa 18-vuotta täyttänyt ikäluokkansa maajoukkuepelaaja havittelee ammattilaisuraa ja uskoo Ilveksen olevan tällä hetkellä sopivin ympäristö tavoitteen saavuttamiseksi.


Lisää uutisia