AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK VPS
vko.05 // 6.2.2021

KTP vahvistui kahdella uudella pelaajalla

KTP vahvistui kahdella uudella pelaajalla

KTP vahvisti alakertaansa. (Kuva: Juha Tamminen)

Monimutkaisten vaiheiden jälkeen KTP sai viimein kaipaamaansa vahvistusta joukkueen puolustuspäähän, kun Fran Alvarez ja Ivan Vasiljevic tekivät KTP:n kanssa sopimukset.

Espanjan Tarragonasta kotoisin oleva Fran Alvarez, 24, on vasemman puolen laitapelaaja, jonka sopimus kattaa kauden 2021. Maailmankuulun FC Barcelonan juniorikoulun, La Masian, läpikäynyt Alvarez on kerryttänyt CV:seensä muitakin tuttuja nimiä Espanjan sarjoista; kuten Granadan ja Getafen reservijoukkueet. Kotkaan mies matkusti Sveitsin Schaffhausenista, jonka paikallinen seura on tällä hetkellä maan toiseksi korkeimmalla sarjatasolla sijalla kaksi.

Toppariosastolle puolestaan hankittiin 22-vuotias Ivan Vasiljevic. Myös hän on vasenjalkainen, mikä on ollut korkealla prioriteettilistalla vahvistuksia etsittäessä. Kauden 2021 kattavaan sopimukseen sisältyy alkuun koeaika sekä seuran optio kahdesta jatkovuodesta. Belgradin Punaisen tähden kasvatti on pelannut kotimaansa Serbian kahden ylimmän sarjatason lisäksi myös Slovenian pääsarjassa sekä Eurooppa-liiga karsinnoissa.

– Agentillani oli kontaktit KTP:hen. Kuulin, että tänne haluttiin nuoria pelaajia ja joukkue pelaa modernia jalkapalloa Suomen pääsarjassa, joten päätin tarttua tarjoukseen, Vasiljevic kertoo KTP:n sivuilla.

Matka Kotkaan ei kuitenkaan ollut aivan mutkaton. Ensimmäinen reissu tyssäsi Saksassa Frankfurtin lentokentällä käännytykseen takaisin kotimaahan. Toisella yrittämällä mies saatiin kuitenkin lennätettyä Istanbulin kautta Helsinkiin asti kiitos Rajavartiolaitoksen yhteistyön.

Alvarez nähtiin joukkueen kokoonpanossa jo Suomen Cupin avausottelussa HIFK:ta vastaan, mutta Vasiljevicin paperityöt olivat vielä kesken.

Lisää uutisia