AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.05 // 6.2.2021

Eero Tamminen valmiina taas tositoimiin – "Olen ehkä 90-prosenttisessa vireessä"

Eero Tamminen valmiina taas tositoimiin – "Olen ehkä 90-prosenttisessa vireessä"

Eero Tamminen pelasi viime kauden Ilveksessä. (Kuva: Juha Tamminen)

Täksi kaudeksi IFK Mariehamniin siirtyneellä Eero Tammisella on takana loukkaantuminen viime kaudelta ja edellisestä virallisesta ottelusta on jo aikaa.

Tamminen onkin tavallaan hakemassa uutta alkua uudessa ympäristössä.'

- Viime vuosi ei oikein mennyt kuten olin suunnitellut. Loukkaannuin keskellä kautta, enkä ehtinyt oikein kunnolla toipua missään vaiheessa, Tamminen kertoo.

- Kun aloitimme harjoitukset nyt vuodenvaihteen jälkeen, en ollut hyvässä kunnossa. Nyt kun takana on kuukausi, alkaa olla jo paremmin. Olen varmaan aika hyvässä iskussa kuitenkin, 90-prosenttisessa vireessä ottelua ajatellen.

"Ottelu" on tässä tapauksessa Suomen Cupin avaus Hakan vieraana lauantaina iltapäivällä. IFK:n avauskokoonpano on julkaistu ja Tamminen avaa keskikentän vasemmalla laidalla. Kaikki paukut ovat nyt Hakan kohtaamisessa.

- Hyvä tulos olisi todella tärkeä saada. Erityisesti ajatellen jatkoonpääsyä, mutta myös itseluottamuksen kannalta. Hyvä startti on aina tärkeä, Tamminen painottaa.

Haka - IFK Mariehamn pelataan Eerikkilässä. Ottelu alkaa lauantaina kello 15.00 ja se pelataan ilman yleisöä. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruutu-palvelun kautta.

Lisää uutisia