AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.04 // 27.1.2021

Teemu Tainio tyytyväinen vahvistuksiin – ”Muokkaamme peliämme dynaamisempaan suuntaan”

Teemu Tainio tyytyväinen vahvistuksiin – ”Muokkaamme peliämme dynaamisempaan suuntaan”

Mohamed Hussein vakuutti Teemu Tainion testijakson aikana. (Kuva: Jukka Jaskara / FC Haka)

FC Haka julkaisi tiistaina keskikenttäpelaaja Youri Loenin ja Mohamed Husseinin sopimukset. Päävalmentaja Teemu Tainio kertoo Valkeakosken Sanomissa olevansa tyytyväinen tuoreisiin tulokkaisiin.

Hollannin pääsarjastakin kokemusta omaava Loen viihtyy parhaiten keskikentän pohjalla ja korvaa lähtökohtaisesti KuPS:aan siirtyneen Anton Popovitchin jättämän raon.

– Heissä on paljon yhtäläisyyksiä. Loen hakee ahnaammin ratkaisusyöttöjä ja sopii meille, kun muokkaamme peliämme dynaamisempaan suuntaan, Tainio kertoo Valkeakosken Sanomissa.

Laidalla joko hyökkääjänä tai wingbackina operoiva Hussein pelasi viime kauden AC Kajaanissa, mutta on sitä ennen pelannut helsinkiläisjoukkueissa FC Viikingeissä, HJK:ssa sekä HIFK:ssa. Hussein vakuutti Tainion testijakson aikana.

– Husseinilla on ohituskykyä ja hän käyttää hyvin molempia jalkojaan. Kaveri on yllättänyt positiivisesti, kehuu Tainio.

Hakalla on tällä hetkellä kasassa 22 pelaajasopimusta. Joukkue neuvottelee sopimuksesta testissä olleen toppari Alison Ndukakun kanssa ja lisäksi haussa on vielä yksi laituri sekä hyökkääjä.

Lisää uutisia