AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK VPS
vko.03 // 19.1.2021

Arttu Heinonen viimeisteli vuoden ensimmäisen KuPS-maalin - lisävastuu tavoitteena kaudella 2021

Arttu Heinonen viimeisteli vuoden ensimmäisen KuPS-maalin - lisävastuu tavoitteena kaudella 2021

Arttu Heinonen hakee lisää peliminuutteja. (Kuva: Juha Tamminen)

Hyökkääjä Arttu Heinonen sai lauantaina hienon kunnian viimeistellä KuPS:n tämän vuoden ensimmäinen maali.

KuPS kohtasi tämän vuoden ensimmäisessä harjoituspelissään ykkösen seuran Mikkelin Palloilijat, joka kukistui Lippumäen hienossa jalkapallohallissa 3-0. Heinonen onnistui maalinteossa pelin ensimmäisellä puoliajalla.

- Me pyöritimme palloa oikeassa laidassa jonkin aikaa. Saku Savolaiselta tuli maalille hyvä keskitys ja pääsin kiinni kakkospalloon. Pelasin seinäsyötön Oskari Sallisen kanssa ja lauoin pallon maaliin. Se oli hyvä voitto meille, parannettavaa tietenkin jäi, maalintekijä kuvailee KuPS-joukkueen lauantaista harjoitusottelua.

Heinonen teki lauantaina kolmannen maalinsa edustusjoukkueen riveissä. Hän teki ensimmäisen maalinsa 18.1.2020 pelatussa harjoituspelissä, jossa Pietarin Zenitin reservijoukkue kukistui 6-0. Arttu laukoi lopussa (89 min) keskialueelta korkean roikkupallon, joka lensi hienossa kaaressa tyhjään maaliin Zenitin veskarin ylitse muuttaen loppunumeroiksi 6-0. Arttu teki toisen edustusjoukkuemaalinsa 6.6.2020 pelatussa harjoituspelissä KuPS – KPV ja onnistui nyt siis kolmatta kertaa.

Kuopiolaisseuran oma kasvatti on pelannut tähän mennessä yhteensä 15 Veikkausliigaottelua keltamustan riveissä ja tavoittelee jälleen lisää peliaikaa tämän sarjakauden Veikkausliigassa.

- Kyllä se on tavoitteena, Heinonen vahvistaa.

Lisää uutisia