AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.01 // 4.1.2021

AC Oulu ja Jarkko Hurme sopimukseen – ”Mahtava palata juurille”

AC Oulu ja Jarkko Hurme sopimukseen – ”Mahtava palata juurille”

Jarkko Hurme nähtiin Veikkausliigassa viimeksi SJK:n paidassa. (Kuva: Juha Tamminen)

AC Oulu ja puolustaja Jarkko Hurme ovat tehneet 1+1-vuotisen sopimuksen. Näin Hurme palaa kotikaupunkiinsa kymmenen vuoden tauon jälkeen.

Hurme on 34-vuotias paljasjalkainen OLS-kasvatti. Miehen vyöltä löytyy 12 A-maaottelua, joissa on syntynyt yksi täysosuma.

Hurme tuo mukanaan Veikkausliigakokemusta 200 ottelun verran. AC Oulun paidassa mies on pelannut kausilla 2004, 2009 ja 2010 yhteensä 66 virallista ottelua. Edellisellä kaudella mies edusti KPV:tä. Kaudella 2021 Hurme siis erittäin suurella todennäköisyydellä tekee seurahistoriaa pelaamalla seurassa kolmannella vuosikymmenellä.

Hurmeen paluussa yhdistyy monta tekijää. Vaikka pelaaminen on luonnollisesti prioriteetti numero yksi, tukee paluuta juurille myös tuleva koulutus sekä työsopimus Temotek Oy:n kanssa. Jalkapalloilijan uran jälkeen mies nimittäin nähdään vasaran varressa rakennustyömailla. Paluuta ovat siis olleet mahdollistamassa useat AC Oulun yhteistyökumppanit.

AC Oulu julkaisee lähiaikoina seuran oman uraohjelman, jonka tarkoituksena on tukea kaikkia seuran pelaajia ja toimihenkilöitä kokonaisvaltaisessa urasuunnittelussa.

- Mahtava palata juurille. Pidemmän aikaa olen jo haaveillut paluusta AC Ouluun. Seura on tehnyt todella kovaa jälkeä viime vuosina - siitä kertoo myös tämä koko kuvio, joka tässä järjestyi hienosti. On iso kunnia palata kotikaupunkiin koko perheen voimin. Joukkue ja valmennus ovat myös näyttäneet kyntensä ja on ilo päästä mukaan. Vaikka 35 on kohta mittarissa, niin lupaan mennä kentälle kuin nuori varsa ja miekka pystyssä kohti haasteita, Hurme veistelee AC Oulun sivuilla.

OLS:n ja AC Oulun lisäksi Hurme on edustanut urallaan RoPS:aa, italialaisia Udinesea sekä Hellas Veronaa, TPS:aa, norjalaista Oddia, SJK:ta ja viimeksi KPV:tä.

Lisää uutisia