AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK VPS
vko.51 // 21.12.2020

Kouassivi-Benissan ja HJK jatkosopimukseen - "Tavoitteena ottaa avauksen paikka"

Kouassivi-Benissan ja HJK jatkosopimukseen - "Tavoitteena ottaa avauksen paikka"

Kevin Kouassivi-Benissan sai hyvää kokemusta Interissä kaudella 2020. (Kuva: Juha Tamminen)

HJK ja Kevin Kouassivi-Benissan, 21, ovat tehneet jatkosopimuksen, joka ulottuu kauteen 2022 asti.

Kuluneen kauden 2020 Kouassivi-Benissan pelasi onnistuneesti lainalla FC Interissä, jossa hän sai hyvin vastuuta, pelasi 19 ottelussa ja kehittyi pelaajana kokonaisvaltaisesti. Kauden aikana hän kuului myös 21-vuotiaiden maajoukkuerinkiin.

– Hienoa, että pääsimme jatkosopimukseen HJK Akatemian oman kasvatin kanssa. Kevin on juoksuvoimainen, vahvasti hyökkäyksiä tukeva laitapelaaja, joka pystyy pelaamaan sekä wing-backin että laitapuolustajan roolissa.

- Kevin on ottanut tasaisesti kehitysaskelia urallaan ja uskomme hänen jatkavan samaa trendiä tulevalla kaudella ottaen isompaa pelillistä roolia myös HJK liigajoukkueessa, kommentoi HJK:n urheilu- ja kehitysjohtaja Miika Takkula.

Kevin Kouassivi-Benissan liittyi Klubiin kahdeksanvuotiaana ja on käynyt läpi koko HJK Akatemian kehitysputken. Hän debytoi liigajoukkueessa kaudella 2018, ja kokemusta Veikkausliigassa on kertynyt jo 37 ottelun verran.

– Edessä on tärkeät kaksi vuotta, ja olen iloinen, että saan jatkaa ne kotikaupungissani ja kotiseurassani. Ensi kaudelle oma tavoite on selkeästi ottaa avauksen paikka oikeana pakkina ja olla isossa roolissa tässä voittavassa ja menestyksekkäässä joukkueessa, kertoo Kouassivi-Benissan.

Lisää uutisia